Min første uge på Marbella Fitnesscamp!

Træningsprogrammer fra min fitnesscamp!

Så er min camp kommet godt i gang og jeg har haft de første hårde, sjove og svedige træninger. Mine deltagere er mega seje og kæmper hver deres kamp for at gøre deres aller bedste, trods varmen og ømme muskler. Heldigvis er der yoga hver morgen kl.8-9, og det er virkelig en af de bedste måder at starte dagen på 🙂 Det kommer jeg til at savne når jeg er tilbage i DK, så måske jeg skal gøre mere ud af det..

image

Jeg har forberedt nogle ret lækre, hårde workouts, og dem synes jeg i, kære læsere, også skal have glæde  af. Så her er lidt workouts, som i forhåbentlig kan bruge som inspiration til jeres egen træning:

Crosstraining – The Murph WOD 55 min:
Run 1 mile (1,6 km)
100 pull ups eller Rows i TRX
200 push ups
300 airsquat
Run 1 mile (1,6 km)

Metcon 20 min – 5 runder a 4 øvelser:
1. Airsquat
2. Box push ups
3. Frog jumps
4. Burpee box jumps

Bodytoning 30 min – 3 runder a 7 øvelser, 45 sek arb/15 sek pause og 1-2 min pause mellem hver runde:
1. Walking lunges
2. Walkouts (core)
3. Shoulderpress
4. Glutebridge
5. Monster walk (elastik)
6. Rows (elastik)
7. Core

HIIT/TRX 30-40 min. – makker workout:
1. Spurt vs. squat i TRX (en spurter og en laver squat imens)
2. Spurt vs. superman i TRX
3. 100 x sjip vs. lunges i TRX
4. 100 x sjip vs. crunches i TRX
5. 20 x tire jump vs. leg curl i TRX
6. 20 x tire jump vs. fall out i TRX

+ 1 runde med fritvalg a 1-6.

Crosstraining – AMRAP 20 min. som makker-WOD:
15 x air squat
15 x burpees
15 x tireflip (alternativ dødløft)
15 x push ups
2 & 2 deles man om gentagelserne, dvs den ene fx tager 10 air squat og den anden de sidste 5 osv. Tireflip køres sammen, men har man ikke et dæk i nærheden, så laver man til sammen 15 x dødløft. Det er kun den ene der arbejder, mens den anden får pause. Nå så mange runder som muligt 🙂

image

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første uge på Marbella Fitnesscamp!