5 nemme, sunde morgenmåltider!

Om at give sig selv et skulderklap…

For det vil jeg sku gerne give mig selv i dag! Jeg har sat hele 2 nye PR: først løb jeg 5 km på 20:54 min og så lavede jeg 4 x 4 chin ups (med bred stang!) Fuck, det var fedt og jeg er mega stolt 🙂

Det er mega fedt, at jeg kan mærke, at min træning lige nu er med til at gøre mig hurtigere og stærkere. Jeg elsker, at jeg bliver presset og udfordret konstant, og jeg nyder hver træning.

Nogle dage har jeg uden tvivl mere energi end andre, men jeg kan slet ikke undvære min daglige træning. Jeg sætter dog rigtig stor pris på min ugentlig hviledag og er blevet langt bedre til at mærke efter, når kroppen føles træt og har brug for ekstra hvile.

Hvad har du af mål for din træning? 🙂

IMG_4978

IMG_4979

IMG_4971

2 kommentarer

  • Katrine

    Hej line. Hvor sejt:) kan du ikke lave et indlæg om skader og gode råd? Jeg er løbe skadet i mit knæ og er ved at blive sindssyg. Og jeg bliver ved med at rippe op i det, fordi det ikke får ro. Gode råd, strategi til at begynde at løbe igen, mentalt til at stå igennem osv? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 nemme, sunde morgenmåltider!