Skal du med på Fitnesscamp i sydens sol?

Andre der også spiser det samme, igen og igen?

FullSizeRender_3

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg hver dag laver spændende mad og sørger for at variere min kost. Men i min travle hverdag, handler det for mig om at foodpreppe så meget som muligt og være forberedt på sund mad, når jeg er på farten hele dagen og kommer sent hjem.

Det er ensbetydende med, at jeg ret ofte spiser en eller anden form for salat til både frokost og aftensmad, endda også nogle gange til morgenmad. Det er som regel med grøn- eller hvidkål, spinat, tomat, peberfrugt, agurk, avocado, nogle gange nødder, blåbær eller vandmelon, og så enten kylling, LOW pølse fra Netto eller laks – men mest bare kylling. Jeg topper stort set altid min salat med hytteost og lidt chilisause, så bliver salaten lidt mere spændende og snasket 😉 Jeg har ikke særlig tit skyr i mit køleskab, men det kan man altså sagtens lave en ret lækker dressing af med tomatpure og krydderier, hvis det er.

Det lyder sikkert for nogen, som en ret ensformig og kedelig kost, men ikke for mig. Jeg er ikke (endnu!) blevet træt af det, og nyder egentlig bare, at det er dejligt nemt og hurtigt at tilberede når jeg kommer hjem kl.19 eller 20, efter en dag der startede kl.5 eller 6…

Men jeg håber, at jeg her over sommeren får tid og ikke mindst lyst til igen at lave lidt mere spændende retter. Fx lasagne, wok, wraps, squashpasta og kødsovs, bønne eller sødkartoffel fritter, burger osv. Jeg fandt et par gamle madbilleder, som kan inspirere mig og måske jer lidt 🙂

FullSizeRender   FullSizeRender_1   FullSizeRender_2

Kødsovs med spinat som bund, pastinakfritter med avocado-dip, kylling med sødkartoffel og salat.

3 kommentarer

 • Lise

  Har du en chili sovs, du kan anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise Lotte. Jeg køber en fra Netto, og gerne en der er sukkerfri. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhh det kender jeg! Spiser det samme til morgenmad alle hverdage 😂, og som hovedregel gælder det samme min frokost og mellemmåltider til hverdag 🙄 Og endda også til aftensmad lige nu. I weekenden er det så lidt andre ting, men igen det samme 😂😂😂 og jeg er HELT ligeglad og det er ok sunde ting..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du med på Fitnesscamp i sydens sol?