Tips, tricks og inspiration til træningssko!

Ren luksus weekend!

IMG_4011

Sikke en weekend det har været 🙂 Lige nu har jeg smidt mig på sofaen med en kop kaffe, lidt vandmelon og en film der kører baggrunden. Min morgen startede med personlig træning i Sporting Health Club, og så videre til Hill Sprints i Frederiksberg Have (som min seje coach Philip står for), hvor jeg havde lokket Nabiha med. Det blev til 40 min hård bakkeløb, men det var mega sjovt, trods en masse regn til sidst! Bagefter cyklede jeg forbi Vesterbronx Gym, hvor det blev til en times core træning med min veninde Anja 🙂

Men min weekend startede nu også ret godt, med en tur til Ystad Saltsjöbad sammen med Sara aka Healthy Skinny Bitch. Jeg havde inviteret Sara med til Ystad, som tak for hjælpen under mit 10 ugers kostforløb hos hende (læs mere her). Og det var simpelthen så fantastisk! Vi havde en overnatning inkl The Creek Experience spa-oplevelse, en mega lækker 3-retters menu, kæmpe morgenbuffet, afslapning, mere spa og så kom vi en tur i havet (skide koldt, men det er vel obligatorisk nu vi var så tæt på havet 😉 ) The Creek Experience var en meget speciel oplevelse, hvor vi kom igennem forskellige dampbade, fik skrubbet hele kroppen og ansigtet, og blev smurt ind i mudder. Hvis du trænger til at forkæle dig selv og en du har nær, så er én overnatning virkelig det hele værd! Stemningen er virkelig god og behagelig, og man kan sagtens tage derhen som veninder, selvom stedet bærer meget præg af kærestepar. Maden er så lækker og servicen er i top!

Jeg fik virkelig slappet af og ladt batterierne helt op igen, med lidt over 8 timers søvn og god mad. Så depoterne blev fyldt op, og det kunne i den grad mærkes på dagens bakke løb, for der var MASSER af energi, så fedt!

De næste uger bliver virkelig travle med træning af alle mine seje piger, og jeg er simpelthen så glad for at have så meget at lave! 🙂

Her er billeder fra opholdet (klik på dem, så bliver de større):

IMG_3940 IMG_3995 IMG_4015 IMG_4019 IMG_4022 IMG_4023 IMG_4027IMG_4242  IMG_4617 IMG_4626 IMG_4629

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips, tricks og inspiration til træningssko!