Fyldte auberginer!

Kageform, bikiniform, delleform, bøfform, muffinform…

Kært barn har mange navne, som man siger. Det samme har vores kroppe, alt efter hvordan vi nu vælger at omtale os selv og vores udseende på. Jeg har længe villet skrive om emnet, men det er ret grænseoverskridende for mig – dog vælger jeg at gøre det og poste et billede af min form, min krop, som den nu ser ud når jeg sidder ned og uden flex (hudløst ærligt, om man vil), da jeg håber det kan være med til at sætte en stopper for, hvordan vi, især piger, omtaler os selv på, og begynder at acceptere os, som vi ser ud.

line3

Hvorfor har det så stor betydning om vi har en flad mave? I mange år, rigtig mange år, har maven især været mit største issue, og jeg har kæmpet en kamp om at få en flad mave og noget der ligner en sixpack. Men hvorfor? Vil jeg blive mere lykkelig, et gladere menneske af det? Næppe. Vil jeg blive mere attraktiv af det? Næppe.

Fra midt november til midt marts havde jeg fokus på især min kost og nåede et mål, jeg ikke havde drømt om. At tabe 11,6 kg på 4 måneder har været kæmpe stort (læs mere her), og min form er nu bedre end nogensinde. Det har givet mig enormt meget, selv at prøve på egen krop, hvad det vil sige at være under et forløb, følge en kostplan og blive motiveret og vejledet af en man skal stå til regnskab for.

Nu handler det for mig om at acceptere min krop, som den ser ud nu og være glad for den. For første gang (nogensinde, tror jeg) kan jeg meget mere med min krop, end jeg havde håbet på. Jeg er skadesfri, og jeg både løber og løfter tungt, og jeg elsker det! Jeg kan bruge min krop, den er sund og rask, jeg er fyldt med energi, overskud og jeg er glad. Jeg arbejder med mennesker og er omgivet af venner og veninder, som jeg holder af.

Mit forløb hos Philip aka Rebelsport_ har givet mig enormt meget, og de sidste 4 uger (hvor jeg har fulgt nyt træningsprogram og kostplan) har givet mig meget energi og mere selvtillid. Jeg er vild med den øgede mængde styrketræning, men det har været så svært at skulle spise mere mad end jeg har været vant til de sidste par måneder. Jeg har taget 2 kg fedt på og 1 kg muskelmasse på – og hvad så? Jeg har de vildeste og hårdeste træninger når jeg er hos Philip, fordi jeg er fyldt med energi, og det er da fedt! Men mit hoved har været et stort virvar med tanker om min krop, deller, mad, portioner, kalorier, mængder osv…

Jeg kan mærke, at jeg har brug for at komme lidt væk fra at følge kostplaner og have fokus på at holde nogle retningslinjer, som tager udgangspunkt i det Philip har givet mig og det jeg godt selv ved. Jeg vejleder selv mine piger ud fra mine simple retningslinjer og med en kostplan de skal følge under deres forløb hos mig. Men det aller vigtigste er, at de skal føle, at de ikke bare bliver sluppet når forløbet er slut, men at de skal forsætte den sunde hverdag med de redskaber, jeg har givet dem.

Jeg har ikke en flad mave eller en sixpack. Og hvad så? Jeg vælger at se det fra en anden vinkel, den vinkel hvor jeg er glad for mig selv, min krop, alt det den kan og alt det jeg kan. Jeg har en ‘MIN-form,’ og om andre ikke kan lide den, det er jeg ligeglad med. Det er min form, delle eller ej!

line2

 

6 kommentarer

 • Malene

  Hej Line! For det første vil jeg lige sige, at du er mega sej og en kæmpe motivation at følge. Er lidt interesseret i at høre mere om de retningslinjer som du selv følger med hensyn til kosten? 😊 Jeg har selv problemer med at finde rundt i det med kosten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene. Mange tak 🙂 Du kan læse mere om det i mit indlæg fra mine resultater. Men primært så spiser jeg 3 hovedmåltider der består af kød eller æg og grøntsager, og til morgenmad nogle gange proteingrød. Mellemmåltider spiser jeg, hvis jeg er sulten, og det er gerne grønt eller proteinbar, og så sørger jeg for at få kulhydrater ifb med min træning. God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er topsej. Er så imponeret over dig og din viljestyrke 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Super fedt at følge dig. Hvor mange dage i uden træner du, synes aldrig jeg ser dig med hviledagen eller usund kost, er du bare helt igennem sund :-)?
  Hvad vil du mene en normal vægt er, hvad vejer du ? 🙂 da jeg kæmper meget med mig selv og sund balance med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, Rikke 🙂 Jeg holder 1-2 ugentlige hviledage, det er vigtigt for min krop og restitution. Jeg spiser også andet end sund mad, så er ikke helt igennem sund. Bare rolig! I dag stod den fx på snobrød med masser af syltetøj, det indgår ikke rigtig i min kostplan, men det skal der være plads til 🙂 Jeg vejer 65 kg og 176 cm høj. En normal vægt er super individuel, og jeg vil anbefale dig ikke at sammenligne dig med alle andre, men finde frem til hvornår du har det bedst, hvornår du er i din egen sunde balance og hvornår du er glad og føler dig motiveret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte auberginer!