Når badevægten får fokus...

Cirkeltræning med bakkeløb!

Julies workout

Jeg synes det er ved at være længe siden jeg har delt lidt inspiration fra min personlige træning med mine seje piger i Sporting Health Club! Derfor vil jeg gerne dele den her hårde, men ret sjove workout, som seje Julie blev tæsket igennem i torsdags. med jer 🙂 Sørg for at have varmet op i 8-10 min med let løb/cykling/ro/crosstrainer eller lign.

  • 5 x 30/30 sek* bakkeløb med løbebånd på 12% incline (Julie løb på 14 km/t)
  • 10 x squat med KB
  • 10 x push ups
  • 20 x walking lunges med KB
  • 15 x sit ups med 6 kg medicin bold, som kastes til makker eller op af væg
  • 1 min pause
    *30 sek løb/30 sek pause hvor du hopper af og står på siderne af løbebåndet.

Julie kom igennem 3 runder på ca. 45 min. Vi sluttede timen af med lidt ekstra core træning.

Håber i kan blive inspireret og bruge workout’en i den kommende uge 🙂

Ps. Mine tights fra Reebok og trøje fra Hummel kan du lige nu shoppe på www.workoutshop.dk og få 20% rabat med koden LineH20 – tjek det ud, der er masser af andet lækkert i deres kæmpe store sortiment! 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når badevægten får fokus...