Inspiration til din træning - en anderledes cirkeltræning!

Bag facaden…

Jeg har valgt at dele noget med jer. En del af mig selv, som jeg ikke forstår og som frustrerer mig helt vildt. Men jeg ved, at jeg ikke er alene, og jeg håber at det kan være med til at hjælpe andre i samme situation.

Nogle dage er bare bedre end andre. Måske det ikke altid kan ses og på den måde måske virker usandsynligt, men bag min facade er der tonsvis af følelser, der flyver rundt og gør mig vildt usikker. Jeg bliver tit frustreret og sur på mig selv, for jeg burde være glad og fyldt med energi. Og det er jeg – men ikke altid inde i mig selv.

Nogle dage er jeg bare mere trist end andre. De dage, har jeg lyst til blive hjemme og krybe under dynen. Men jeg ved, at jeg skal på arbejde, og så snart jeg er kommet ind til mine seje piger, så har jeg det allerede meget bedre. Men der er stadig noget inde i mig, der gør ondt. Den følelse af, at jeg ikke er god nok og ikke glad for mig selv.

Jeg kan ikke sætte ord på, hvorfor jeg har det sådan (det er ikke hver anden dag, men det rammer mig nogle gange). Jeg tror det er helt menneskeligt at have det på den måde. Det er bare vigtigt, i hvert fald for mig, at få sat ord på det og snakket med mine veninder om det.

I dag hjalp det mig, at jeg kom af sted til min træningsaftale med min veninde Anja. Jeg fik tankerne et andet sted hen, jeg fik en masse succesoplevelser i min træning, jeg fik svedt, løftet noget tungt og løbet stærkt, og mødte en masse søde mennesker, som jeg ved, kan lide mig for den jeg er og ikke ser mig som en fiasko.

Nogle dage er bare lort, rent ud sagt men det skal der være plads til. I dag lod jeg tårene få frit løb, og det var rart. Gør det mig til et sørgeligt menneske eller en fiasko? Tværtimod – det gør mig menneskelig.

Bag facaden gemmer der sig en masse følelser, som kan være svære at styre, også for mig. Bag facaden, gemmer der sig et menneske, som også kan have dårlige dage, ikke på grund af omgivelserne, men på grund af indre tanker, der bare nogle dage gør ondt.  Men det er helt okay. #dueraldrigalene <3

tårer

3 kommentarer

 • Det lyder da egentlig lidt øv… det er jo åbenbart så tit, det sker, at du vælger at oplyse os om det…
  – har du måske prøvet at notere ned hvor tit det sker… for jeg har altså hørt, at humøret godt kan påvirkes af hormonerne i kvinders cyklus…og hvis det er månedligt slipper du da i hvert fald for at gå og være bekymret for om det udvikler sig…
  Knus til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise. Det sker ikke tit, men jeg vælger at skrive om det, fordi der måske er andre som har det sådan nogle gange. Og det er bare vigtigt for mig at vise, at det er helt normalt. God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er bestemt ikke alene! Jeg kender det alt for godt! Tanker som er så ødelæggende, men som man selv godt ved slet ikke har noget i sig. Man hører folk sige “Det er da fjollet, du er så dejlig.”, men inde i ens eget hoved, fungerer det bare på en helt anden måde. Det gør ondt, men de dage er der bare – desværre.
  Facaden knækker bare ind i mellem, men så skal man huske på alt det positive.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til din træning - en anderledes cirkeltræning!