Info om personlig træning og nye forløb i sommeren 2016!

Lækre, sunde og glutenfri sesamboller

Det er måske lidt i den anden retning nu hvor det er store-hvede-tid, men de her lækre sesamboller kan du sagtens bage alligevel, og nyde i morgen eller i weekenden 😉

De er nemme at lave, smager herligt og er uden hvedemel. Det skal du bruge til 7-8 stk:
1,5 dl sesamfrø
1,5 dl solsikkekerner
1 dl (glutenfri) havregryn
4 æg
2 dl skyr
1 spsk fuldkornsrismel
2 spsk Fibrex fra Finax eller 1 spsk Fiber husk (den gule pakke)
2 dl Glutenfri bageblanding fra Urtekram
1,5 tsk bagepulver
1 tsk salt


Blend kerner, frø og havregryn. Pisk resten sammen og bland det hele godt. Form til boller og læg dem på en bageplade, top med lidt ekstra sesamfrø eller chiafrø, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 20 min. 

sesam boller

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Info om personlig træning og nye forløb i sommeren 2016!