Mine 10 bedste tips til foodprep!

Hvornår har du sidst rost din veninde?

… Eller dig selv? I en tid, hvor der stilles store krav til, hvordan vi skal se ud, hvor sunde vi skal fremstå og hvor meget vi skal træne, kan jeg virkelig godt forstå, hvis mange synes det er for svært og ofte føler sig mindre værd end alle andre (læs =på de sociale medier). Noget af det, jeg ofte oplever og kan læse mig frem til på de sociale medier, er de negative kommentarer, der følger med på bekostning af andres succes. Dog vil jeg sige, at der selvfølgelig også er mange af de positive og støttende kommentarer – det er oftest bare de negative, der er meget hårde og som sætter sig fast i hukommelsen.

Derfor vil jeg ønske, at vi (især piger) bliver bedre til at give hinanden et skulderklap, et par rosende ord med på vejen, og anerkendelse for en andens resultat, lidt oftere. At vi ikke sammenligner os selv med andre, og ikke ser negativt på, hvad andre opnår eller kan, men derimod roser dem og lader sig motivere eller inspirere til at gøre det samme for sig selv.

I morges da jeg trænede kom min veninde og kollega Louise hen til mig og roste mig for min fremgang. Hun spurgte om hun ikke skulle filme mig lave en øvelse, så jeg kunne se hvordan det så ud, for som hun sagde; “du ser mega nice og trænet ud!”. Jeg blev simpelthen så glad og rørt over hendes rosende ord, og det gav lige lidt ekstra energi til min træning. Under hele min træning kom hun med lidt peptalk til mig, og det var så rart, og som jeg sidder nu her til aften, så har det faktisk haft en ret stor betydning for resten af min dag. Tænk, at et par rosende ord kan gøre en så markant forskel på resten af dagen?

Derfor et lille, men kærligt opråb: husk at rose dine veninder/venner, MEN husk også at rose dig selv! Et skulderklap til andre og til dig selv kommer du længere med end et gok i nødden (du ved, hver gang du ‘slår’ dig selv oveni hovedet med hammeren, fordi du lige fik spist for meget kage eller ikke fik trænet..) Se på alt det du har formået at opnå, dine resultater; om det er mere energi du har fået efter du er begyndt at træne og spise sundere, om dine bukser sidder bedre, om du kan tage trappen hele vejen op, om du kan løbe 3 km uden at holde pause, løfte 40 kg eller ikke har spist sukker i en uge! Ros dig selv og giv dig selv og dine nærmeste et knus og opbakkende ord med på vejen. Selv et lille smil til en du ikke kender varmer 😉

rose hinanden 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste tips til foodprep!