Gode tips til en sund og slankende kost!

Nemme, sunde proteinpandekager!

pandekager melon

Mums! Proteinpandekager 🙂 De blev faktisk rigtig gode, selvom jeg lavede dem på gefülen og prøvede mig frem med bla. at komme fuldkorns bulgur i.

Jeg er typen, der laver det meste af min mad, sådan lidt efter, hvad jeg tror bliver godt. Ofte lykkes det, andre gange bliver det noget mærkeligt noget. Men lige de her pandekager blev ret gode og mættede godt. Jeg har valgt at kalde dem protein-pandekager, da der er gode og sunde proteiner i fra æggehvider, hytteost og proteinpulver. Og så er der masser af fuldkorn fra bulgur og fiber husk, og sundt fedt fra ægget.

Opskrift til 1 person:

  • 1 æg + 2 æggehvider
  • 2 spsk kogt fuldkorns bulgur
  • 1 spsk fiber husk
  • 1 stor tsk hytteost
  • 1 spsk chokolade proteinpulver

Jeg blender altid det hele sammen, det giver nemlig en rigtig god dej og gør det ‘nemmere’ at lave pandekagerne små og runde på panden. Jeg har ikke brugt noget fedtstof til at stege i, da jeg bruger et pandekagejern, som ikke behøver det.

Jeg spiste proteinpandekagerne med melon og crunchy peanutbutter til og toppet med lidt Zero topping, mmm 🙂 Velbekomme og god weekend!

Pssst.. Fik du læst mit tidligere blogindlæg om 16 sunde kostråd? Ellers læs med her.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode tips til en sund og slankende kost!