3 af mine yndlings træningsset!

Lækker tærte lavet på Quiona!

image

M U M S! Lige nu sidder jeg og er prop mæt, for jeg har nemlig spist den her mega lækre tærte lavet på bla Quiona 🙂 Skønne Maya Drøm inspirerede mig med en af hendes opskrifter, og så justerede jeg en lille smule. Der er nok til 2 personer og evt 3, hvis du laver en lækker salat til:

Quinoa bund:

 • 2 dl quinoa
 • 1 spsk fiber husk
 • 1 spsk chiafrø
 • lidt salt og gurkemeje
 • lidt olie (0,5 dl)
 • 1 dl vand

Alt blandes sammen og dejen bredes ud på et tærtefad eller som jeg brugte, en springform med bagepapir.

Fyld:

 • 3 store revet gulerødder
 • 1 hakket forårsløg
 • lidt gurkemeje og chili

Alt svitses på panden og puttes på bunden.

Æggemasse med spinat:

 • 4 æg
 • 200 gr hytteost
 • 1 dl mælk
 • 6-7 kugler optøet spinat

Alt piskes sammen og spinat tilsættes til sidst (husk at presse væde ud). Æggemassen hældes over bunden med de svitsede grøntsager. Jeg toppede med lidt LOW pølse skåret i tern, men du kan også bruge 3-4 skiver svitses bacon.

Tærten sættes i ovnen og bages ved 200 grader i 30 min. Da jeg brugte en springform, tog jeg tærten ud efter 30 min, og ud af springformen, og lagde den på en bageplade og gav den lige 5 min ekstra 🙂

Velbekomme!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af mine yndlings træningsset!