Mere styrketræning - mere mad...

3 af mine yndlings træningsset!

Sponsoreret indlæg

Når man som jeg render rundt i træningsstøj 24/7, er det altid godt at have lidt forskelligt at vælge mellem, som både er behageligt at have på, men som også farverigt og lækkert at se på og som sætter lidt kulør på træningen 🙂 Jeg er vild med farver, gerne noget der matcher mine sko, og så skal det helst være tights, der har høj talje og sports bh’er, der lige giver lidt hjælp og støtte 😉

Jeg har fundet 3 af mine yndlings træningsset frem, som jeg bruger når jeg træner.

Set nr.1: Reebok tights, Reebok sports-bh, Casall top og Reebok Crossfit sko.

reebok set1

Set nr.2: Reebok tights, Reebok sports bh, Pure Lime top og Reebok crossfit sko.

Reebok set2

Set nr.3: Reebok top og Pure Lime Leggins.

Reebok set3

Lige nu er mit yndlingsmærke Reebok, da jeg især synes deres tights har god pasform til mine lange ben og med fokus på en høj talje, og så er jeg vild med deres træningssko (primært crossfit modellerne), som jeg især bruger under min styrketræning. Jeg føler, at jeg står langt bedre fast og kan holde vægten på hælene under mine tunge løft, som squat, dødløft og lunges. Jeg har dog lige fået et par nye Nike Free RN, som jeg virkelig synes er gode at løbe i. Ellers plejer jeg at løbe i New Balance eller Reebok ZPump.

Jeg har linket til de forskellige items, og ellers kan du helt sikkert finde noget, der ligner eller måske mere er dig, på www.workoutshop.dk – min yndlings webshop, og som jeg er stolt af at være ambassadør for 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere styrketræning - mere mad...