Monday Cardio Party!

Sådan kan du løbe stignings-intervaller…

Fy for den! Nogle gange skal det bare være hårdt og kort at træne og få sved på panden 🙂 Og det fik jeg i den grad her til aften, måske også takket være min Nocco, der gav lidt god energi.

interval selfie

Efter en lang dag, der startede med opstart af en ny (men tilbagevendende) sej pige i morges, Running event med Nike og Patriksson Communication, videre til undervisning på min Coaching uddannelse og så personlig træning med et par seje tøser mere bagefter, ja så havde jeg brug for lige at få tæsket kroppen igennem noget intervalløb. Min kreativitet var knap så stor, så jeg valgte at køre de samme intervaller, som jeg gjorde i mandags, men nåede lidt flere og kom op på 19 km/timen! Puha 😉 Her er dagens intervalprogram med 30 sek arbejde og 30 sek pause (hold helt pause; hop af løbebåndet og stå på siderne med fødderne):

2 km let løb med 0,5% stigning (11 km/t)
2 x 30/30 sek på 12% stigning (14 km/t)
2 x 30/30 sek på 10% stigning (14,5 km/t)
2 x 30/30 sek på 8% stigning (15 km/t)
2 x 30/30 sek på 6% stigning (15,5 km/t)
2 x 30/30 sek på 4% stigning (16 km/t)
2 x 30/30 sek på 2% stigning (16,5 km/t)
10 x 30/30 sek på 0,5% stigning (2 x 17 km/t, 2 x 17,5 km, 2 x 18 km/t, 2 x 18,5 km/t og 2 x 19 km/t)
700 m let løb som nedkøling (så blev det til 9 km i alt)

Jeg lover du får sved på panden og bliver presset ud af din komfort zone! Husk at min fart ikke nødvendigvis svarer til, hvad du kan løbe. Din arbejdsperiode skal blot være der, hvor du giver dig MAX, så find din egen fart (km/t) og pres dig selv 😉 Go go go!

2 kommentarer

  • Er du ikke bange for at falde af? Det er seriøst min største frygt, så jeg tør ikke lave de her interval. Er bange for jeg falder af 😐

    http://www.getfitinspiration.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Efter at have løbet en del intervaller, frygter jeg det ikke, som i starten. Men da jeg pressede mig selv op på 19 km/t, var jeg så bange! Men jeg klør på og udfordrer mig selv for at rykke mig 🙂 Men frygten er der, især når det går rigtig stærkt!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Cardio Party!