Fart over lørdagen!

Stress, arbejde, skole og flytning…

Lad mig lige starte med at undskylde! Undskyld for, at jeg nu i en uge slet ikke har skrevet noget her på bloggen eller været særlig aktiv på hverken Instagram eller Facebook, men sikke en uge jeg har haft…

Da jeg kom hjem fra påskeferie i mandags, har jeg haft så travlt med opstart af nye piger (klienter), både til personlig træning, men også online forløb – det er SÅ fedt, at hjælpe så mange skønne piger og jeg elsker at have travlt, jeg skal bare lige kunne følge med 🙂 Og med en cocahing uddannelse, min egen træning og en flytning ved siden af, ja så har jeg i den grad været en presset dame de sidste dage 🙂

motivation

Jeg kan mærke, at jeg er stresset, fordi jeg får uren hud, luft i maven, væske i kroppen, er meget træt, har svært ved at sove, uro i kroppen, nedtrykt og så påvirker det i den grad også min kost. Jeg får lyst til usund mad og sukker.

Så nu skal der ro på! 🙂 Jeg er kommet på plads i mit nye værelse på Nørrebro, og her bor jeg sammen med en rigtig sød pige, som er blevet min veninde, og det skal helt sikkert blive rigtig godt og hyggeligt. Jeg kom helt på plads i går aftes (lørdag), og fik smidt de sidste flyttekasser ud, efter en lang dag på farten fra kl.7:30-17:30.

Nu glæder jeg mig til en søndag, hvor jeg har fri! Jeg skal ud og løbe om lidt og se mig omkring i mit nye hood, og så skal jeg spise brunch på Restaurant SULT med min søster, der er på besøg fra Bornholm 🙂 SKØNT.

Næste uge ser jeg virkelig frem til, da jeg skal starte på et nyt og spændende forløb omkring min egen kost og træning med Philip aka. Rebelsport – stay tuned 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart over lørdagen!