Kager til både den søde og den sunde tand!

Fart over lørdagen!

Wuhuu, i går havde jeg 40 min. til at nå en løbetur og smutte forbi apoteket på vejen, inden jeg skulle til barnedåb, og det må have sat gang i de lange stænger, for jeg løb i hvert fald hurtigt! Jeg nåede 5 km på 24:20 min med en pace på 4:52 min, og det er den hurtigste 5’er jeg har løbet uden for (min PR er 23:20 min på løbebåndet) 🙂

5 km

Jeg havde også spist morgenmad inden, hvilket jeg ikke plejer at gøre, fordi jeg ikke synes det er rart med mad i maven. Men min mor havde fødselsdag, og det skulle fejres! Det var dog en let morgenmad med pandekager, lidt røræg og melon, så heller ikke så tungt som fx en omelet med grøntsager, som jeg primært får til morgenmad.

pandekager

Bagefter stod den på barnedåb hele dagen, da min venindes datter Lærke skulle døbes. Jeg er jo mest vant til at rende rundt i sportstøj og træningssko, så jeg havde valgt at kombinere en fin kjole med mine nye sneakers fra Reebok. Min kjole har jeg købt i Vila til 229,- Jeg er vild med farven, og er glad for at jeg ikke hoppede på den obligatoriske sorte farve 😉

kjole

sko

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kager til både den søde og den sunde tand!