3 forskellige forslag til dit intervalløb!

Kager til både den søde og den sunde tand!

I går holdte jeg fødselsdag for familien sammen med min mor, og det betød naturligvis, at vi skulle bage kage. Jeg spiser stort set aldrig kage eller lagkage, medmindre jeg selv bager en uden mel og sukker, hvorimod min familie er lidt mere til alt det søde 😉

Derfor bagede min mor og jeg hver vores kage til gæsterne, og der var faktisk ingen som kommenterede på de 2 forskellige kager, men derimod blev der spist en halv af hver. Og i skal da have begge opskrifter, for ja i min optik skal der selvfølgelig være lidt til en hver, om det så er en sund eller sød tand 😉

image

Banan- & chokoladekage uden mel og sukker:

  • 2 moste bananer
  • 3 æg
  • 1 scoop proteinpulver (jeg brugte halv scoop chokolade og halv scoop vanilje)
  • 1 spsk fiber husk eller 2 spsk hirseflager
  • 1 spsk kokosmel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 stk mørkt hakket chokolade
  • 2 stk mørk chokolade til topping evt med frysetørret eller friske bær

Del æggehvider og blommer i 2 skåle, og pisk hviderne. Blommerne blandes med resten af ingredienserne og hviderne tilsættes til sidst. Hæld dejen i en bageform med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 200 gr i 20-25 min. Kagen er færdig når du kan stikke en gaffel i og den slipper. Tag kagen ud og lad 2 stk chokolade smelte udover, og drys med fx frysetørret bær.

image

image

Min mor bagte en krydret chokoladekage fra Karolines Køkken (Arla), så den deler jeg direkte fra deres hjemmeside, klik her. Jeg smagte chokolade fyldet, og MUMS siger jeg bare 😉

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 forskellige forslag til dit intervalløb!