Boostcampigernes flotte resultater!

Her kan du nyde en dejlig morgenmad ude!

Jeg nød i dag min morgenmad på Fars Dreng i Ny Adelgade sammen med Sara aka. Healthyskinnybitch og hendes praktikant Stephanie. Jeg elsker at spise morgenmad på Fars Dreng, og er i sær vild med deres ‘Sønnikes Signatur’ (rugbrød med avocado, emmentaler og æg) og skyr, det er så lækkert. Deres vaffel har jeg stadig til gode, men den ser også virkelig lækker ud! I dag fik jeg dog en kiwi i stedet for avocado, da jeg simpelthen havde mere lyst til noget frisk frugt end avocado 😉

Inden vi spiste morgenmad havde vi slut-status på mit 10 ugers forløb. Jeg har været under Saras vinger de sidste 10 uger, og hun har hjulpet mig med at få styr på min kost, mit mindset og også troen på mig selv. Det har altså været meget mere end blot et kostforløb for mit vedkommende. Måske du synes det lyder underligt, at en personlig træner og kostvejleder har brug for hjælp til kosten, men ligeså vel som jeg motiverer og hjælper mine piger, ligeså vel har jeg brug for samme støtte og opbakning. Og det har jeg i den grad fået 🙂 Jeg har opnået nogle rigtig gode resultater, og dem vil jeg dele med jer på søndag. Stay tuned og nyd jeres weekend!

fars dreng

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boostcampigernes flotte resultater!