Lang dag i skole...

Boostcampigernes flotte resultater!

Januar-marts Boostcampen sluttede i lørdags, og mine 6 seje piger har rykket sig rigtig meget på 8 uger. I alt tabte de 18,6 kg og 123 cm (5 personer). Jeg er simpelthen SÅ stolt af dem! Og det dejlige er, at 2 forsætter hos mig med gruppetræning og 1 med personlig træning 1-1.

Resultaterne for 2 af dem kan du læse nedenunder, og flere før/efter billeder finder du her:

image

“De sidste otte uger på bootcamp har været benhårde, men også virkelig sjove og lærerige! For det første har jeg lært at træning kl. 7 om morgenen er virkelig fedt, hvilket jeg ellers aldrig havde troet, jeg skulle blive fan af. Helt generelt har Line hjulpet mig til at få mere struktur i min træning, så jeg ikke er gået kold i det, og så jeg har kunne holde hviledage med god samvittighed. Bootcamp-træningen i sig selv har været sjov, udfordrende og meget varieret. Jeg har glædet mig til hver træning – og at være på et så lille hold med fuldt fokus, kan i den grad anbefales!
Undervejs, når jeg ikke har været helt tilfreds med mine resultater eller ikke syntes, jeg rykkede mig nok, har Line været rigtig god til at hjælpe mig med at holde mit fokus, bakke op og opmuntre, og det har været guld værd for mig. Jeg synes absolut, de har været det hele værd (jeg fortsatte hellere end gerne på endnu en bootcamp!), og når jeg kigger på mine resultater, er jeg faktisk stolt! :)”
Resultat: -7,5 kg og -34,5 cm på 8 uger.

Status Mie

“Har ligefrem haft følelsen af at glæde mig til en træning. Har fundet ud af, hvor stærk jeg er selvom jeg er stor. Jeg har fundet mine stærke og svage sider hvad angår træning. Har fået motivationen til at træne da jeg fra gang til gang fik succesoplevelser og følte jeg kunne mærke fremskridt i henhold til både styrke og kondition. Det bedste for mig er at jeg har kunne føle mig tryg i Lines hænder og at hun hurtig får en fornemmelse af hvor man ligger rent styrke og konditionsmæssigt. Og rent psykisk har det alt i alt fået mig til at sige fuck tallet på vægten, og fokuseret mere på alle centimeterne og at jeg ikke skal falde i muskelmasse.
Line, du har været en fantastisk støtte for mig og elsker din personlighed og dit næsten altid gode humør. At du har kunne tage at jeg er lidt af et brokkehovede engang imellem og at jeg elsker at lave pis med alting 🙂 Du er klart den jeg vil komme til igen når pengene er lidt større. De aller bedste hilsner fra Mie”
Resultat: -27 cm og -1,6 kg. på 8 uger.

Næste Boostcamp starter d.4/4 med træning mandage og onsdage kl.17-18, samt statusdag med vejning og coaching hver 2. lørdag med start d.16/4. Prisen er 5.000 kr., og det er bla. inkl. 2 x ugentlige træninger, start/slut test, før/efter billeder med målinger og vejning, ubegrænset mailvejledning, 4 x coaching/vejning og lukket facebook gruppe. Læs mere her. Send mig en mail på lineslivsstil@gmail.com for at tilmelde dig, det er kun få pladser tilbage 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang dag i skole...