Tip, top tirsdag!

Lang dag i skole…

Puha, jeg syntes det var en meget lang dag i skole i dag! Måske fordi jeg vågnede kl.4 og ikke kunne sove mere, øv.

Derfor blev dagen ekstra lang med PT (personlig træning) med Julie fra kl.7-8 og så direkte i skole fra kl.9-16. Jeg er i gang med at uddanne mig til sundhed- og vægttabs coach, hvilket er super spændende og jeg glæder mig enormt meget til at komme igang med at bruge alle redskaberne!

Det eneste jeg så frem til mens undervisningen var i gang og solen bare lyste det hele op, var en løbetur så snart jeg havde fri. Jeg havde egentlig besluttet mig for at løbe en stille og rolig lang tur i det dejlige vejr uden fokus på pace eller tid, men da jeg først kom afsted løb jeg hurtigere og hurtigere for hver km. Det endte med en pace på 5:07 min/km og 8 km i alt. Så fedt! Men vejret er også bare en kæmpe motivations faktor for mig, og de skønne omgivelser ved Kastellet hjælper absolut også 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip, top tirsdag!