Ideer til sund og nem mad - i skolen!

Tip, top tirsdag!

Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, jeg startede dagen med intervalløb og har lige spist frokost med min søde veninde Marie Louise i Torvevhallerne, og om lidt skal jeg ind og træne nogle seje piger. Så bliver det vist ikke en bedre og helt igennem tip, top tirsdag 🙂

Mit intervalløb i morges får i lige her til inspiration (det var nemlig møg hårdt!):

2 km med pace 5:00 min (12 km/t) med 0,5% stigning
Intervaller med 3% stigning:
3 x 2 min arbejde/1 min pause (14,5 km/t)
4 x 1 min arbejde/30 sek pause (15 km/t)
5 x 30 sek arbejde/15 sek pause (15,5 km/t)
5 x 200 m roning/30 sek pause

Så var dagen ligesom skudt godt i gang 🙂

Frokosten blev en lille salat fra Smag med rødbede- og græskarhumus. MUMS! Det var super dejligt at se Marie Louise, måske i kender hende? Hun har nemlig været min kollega i Sporting Health Club, men har åbnet sit eget mega fede studie. Læs mere her. Nu ser jeg desværre ikke så meget til hende mere, så det var på tide at spise en frokost og få sludret lidt 🙂 Skønt!

Ha’ en dejlid dag alle sammen, og tak fordi i følger med 😉

smag      sved

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til sund og nem mad - i skolen!