Afslutning med Boostcamp pigerne!

Ideer til sund og nem mad – i skolen!

… Eller på din arbejdsplads!

I den her uge er jeg tilbage på skolebænken mandag og onsdag fra kl.9-16. Begge dage skal jeg træne inden og nå et par klienter i Sporting Health Club.

Det betyder, at jeg skal tideligt op, og både morgenmad og frokosten skal forberedes, hvis jeg vil undgå at købe noget på farten og stadig kunne holde mig til min kostplan.

Derfor lavede jeg det hele klart i går aftes: jeg kogte 2 æg, og skar 200 gr broccoli ud og kom i en pose, til min morgenmad. Frokosten blev 200 gr kål og rødkål med 100 gr kylling skåret i tern, og en smule chili sauce. Det hele kom jeg i en bøtte.

image

I mens jeg lavede kaffen klar her til morgen, hældte jeg lidt kogende vand over broccolien, så bliver den nemlig lidt nemmere at tygge sig igennem 😉

image

Det er måske ikke den mest spændende morgenmad eller frokost, men det fungerer for mig: det mætter længe og giver god energi! 🙂 Husk at følge med på snappen line_hhansen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning med Boostcamp pigerne!