Æggeruller med fyld!

Afslutning med Boostcamp pigerne!

image

Så er der gået 8 uger, og mine Boostcamp piger har i dag været til sluttest og sidste vejning. Og hold nu op, hvor har de bare alle 6 rykket sig (grundet sygdom og arbejde kunne 4 af dem kun deltage i dag)!

5 af dem tilsammen har tabt 18,6 kg og 123 cm fordelt på 5 målinger på kroppen; arm, talje, mave, hofte og lår. Så flot!

De kom alle over 2 km i Cooper testen, og en af dem løb 3,02 km, hvor hun til starttest løb 2,71 km.

Vigtigst af alt, så er de blevet langt mere selvsikre i deres egen træning og hvad de skal træne når de kommer op i fitness centreret. De er blevet hurtigere, stærkere, fyldt med mere energi og overskud, og fået sunde og holdbare vaner.

test     test2

Jeg er SÅ stolt af dem og er tryg ved at slippe dem løs på egen hånd. Kæmpe skulderklap fra mig! De næste dage vil du under før/efter billeder så deres flotte resultater 🙂

Skal du med på næste Boostcamp? Der er stadig plads på holdet (4-6 personer), og vi starter d.5/4 med træning tirsdage og torsdage kl.17-18. Send en mail til mig på lineslivsstil@gmail.com for tilmelding eller læs mere her.

image

Tak til Nobe for at sponsorere Aloe Vera drik og Niveau Frisør for gavekort!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggeruller med fyld!