Sådan kan du forbedre dit løb!

Æggeruller med fyld!

omelet

Mums, de her æggeruller er virkelig gode og super nemme at lave. De kan fyldes med det du lige har lyst til eller som du nu har i dit køleskab. Det kan fx være spinat, laks, humus, hytteost, smøreost og grønt, kylling/skinke-tern, LOW pølse osv. Du kan også lave en skyr-dip og tilsætte med fx spinat.

Jeg havde ikke meget i mit køleskab, så mine æggeruller blev fyldt med frisk spinat og så spiste jeg 1,5 rødpeber ved siden af. Havde jeg haft det, så ville jeg have smurt med lidt smøreost, hytteost eller humus før jeg puttede spinat ovenpå 😉

Det skal du bruge til 1 person (= 2 små tynde pandekager):
1 æg + 3 æggehvider
1 spsk fiber husk (den gule pakke)
1 tsk gurkemeje

Det hele piskes sammen og steges på panden. Lav dem så tynde, som muligt.  Jeg bruger et pandekagejern, hvor der ikke behøver at komme fedtstof på, men du kan sagtens stege det i lidt kokos-. avocado eller olivenolie.

Når ægge-pandekagen har fået et par min på hver side, lægges den på en tallerken eller spækbræt. Læg fyldet på midten, og så ruller du den til en pølse aka æggerulle. Skær æggerullen ud i halve eller mindre stykker 🙂 Velbekomme!

omelet2 omelet3

Ps. Fiber husk bliver altid noget klister-stads efter kort tid, så sæt din skål i blød så snart du er færdig med at piske æggemassen og har tømt skålen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du forbedre dit løb!