Mad & Kaffe - lækker brunch i Kbh!

Sund pizza på 20 min.!

pizza2

Jep, 20 min. skal denne lækre, sunde pizza i alt have i ovnen, før du kan sætte tænderne i den, og nyde den og en skål salat til 🙂

Det skal du bruge til 1 person:
1 æg + 1 æggehvide
2 tsk. fiber husk (den gule pakke)
1 tsk. gurkemeje

Alt piskes sammen og bredes ud på en bagerist med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i 10 min. Tag pizzabunden ud, og top med det du har lyst til eller lige har i køleskabet. Jeg brugte tomatpuré, et par skiver LOW pølse (den indeholder mindre fedt og mere protein) og hytteost.

Pizzaen sættes ind i ovnen igen, og skal ca. have 10 min. ved 180-200 grader. Jeg spiste en stor skål salat til med grønkål, rødkål og romaine salat.

pizza

4 kommentarer

 • Katrine

  Hej Line. Du skriver jævnligt om den der LOW pølse – hvem laver den, og hvor køber du den? Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det Aalbæk og den kan købes i Netto! Den er lavere på fedt og rigere på protein 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Hvordan er den i forhold til alm. pizza?
  Ved godt at den nok ikke er 100% det samme men som alternativ? Er den svampet eller gummiet eller meget ægget? 🙂 Lyder i hvert fald lækkert og som et sundt, lækkert og nemt alternativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den er super god, og man kan spise den som alm pizza – dvs den er ikke svampet, som hvis den er lavet med fx grøntsager. Havde jeg givet den lidt længere tid (måske 5 min) og måske med 1 æg mere og lidt mere Fiber husk, tror jeg den var blevet mere sprød. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad & Kaffe - lækker brunch i Kbh!