Program til din træning!

Behandling der sætter tankerne i gang…

I dag har jeg for første gang prøvet en Body sds behandling hos Kim Maibom i klinikken Dollface, København K.

body sds2

Hvad er Body-sds (Body Self Development System)? Det er et danskudviklet behandlingssystem, som fokuserer på at rette op på det moderne menneskes skavanker. En Body sds behandling bruges til at løse problemer mod bla. rygsmerter, led- og muskelsmerter, tennis- og golfalbue, spændingshovedpine, nakke- og skuldersmerter, stress- angst og depression, udbrændthed, migræne, piskesmæld, allergi, vejrtrækningsproblemer, mangel på energi, mave- tarm problemer, menstruationssmerter, sportsskader, problemer med nervesystemet, organ problemer, forstuvninger, nervebetændelse osv.

Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg gik ind til eller hvad jeg mon skulle sige, jeg døjede med før vi gik i gang. Men Kim spurgte stille og roligt ind til mine skader, mit arbejde og dagligdag. Vi snakkede bla. om mine sportsskader, træthed, stress og tidligere problemer med ortoreksi (læs mere her).

Behandlingen tog 50 min., og Kim fik løsnet op for spændinger i min nakke, skuldre og trukket lidt i min hofte, så den sagde klik (hvilket jeg tænker måske var meget godt 😉 ). Undervejs spurgte Kim ind til min stress, mit arbejde og mine tanker, og jeg havde lidt svært ved at åbne helt op. Jeg skal have 2 behandlinger endnu, og vil løbende skrive om dem.

Lige nu sidder jeg tilbage med en masse tanker, en smule rastløshed, men med en krop der føles let og afspændt. Der er en masse følelser, som løber gennem min krop og mit sind, og jeg kan mærke jeg har brug for at komme ud med det. Så jeg glæder mig til at vende tilbage efter påske.

Andre der har prøvet Body sds?

kim2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Behandlingen er et sponsorat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Program til din træning!