2 uger med fuld fokus!

Program til din træning!

Jeg er næsten lige kommet hjem fra min træning, som i dag stod på 8 øvelser, 10 reps og 10 set. Jep, det giver 800 reps i alt 😉 Puha! Jeg lod mig inspirere af min veninde Anja, som også er personlig træner, men lavede lige 3 ekstra øvelser. Hvis du kun ønsker at tæske dine ben og balder igennem, kan du sagtens nøjes med de 5 benøvelser. Det tager ca. lidt over 1 time, kører du det hele igennem skal du regne med max 2 timer 🙂

Alle øvelser skal du tage 1o reps (gentagelser) x 10. Hold 30 sek. pause mellem hver set, og færdiggør alle 10 set, før du går videre til næste øvelse.

  1. Split squat (10 reps til hvert ben)
  2. Hip thrusters
  3. Low step up (10 reps til hvert ben)
  4. Squat
  5. Leg curl (jeg brugte en TRX, da der ikke var en leg curl maskine)

Bagefter kørte jeg 3 øvelser for overkroppen, også 10 x 10.

  1. Bænkpres
  2. Seated Row (kabel)
  3. Military press (vægtstang)

træning3

træning træning2

Du kan følge med på min snap line_hhansen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 uger med fuld fokus!