Find motivationen til at løbe!

2 uger med fuld fokus!

Så er jeg tilbage i København efter en skøn weekend med familien i Lalandia (Rødby). Og jeg er mere end klar til at give den MAX gas de sidst 2 uger af mit forløb med Sara aka. Healthyskinnybitch. Så er der nemlig gået 10 uger, og jeg glæder mig enormt meget til at se, hvor langt jeg når. Vi har sat nogle mål, og jeg er tæt på 😉 Jeg kan virkelig mærke, at der allerede er sket en del, så det er jo super fedt og motiverende.

I går (søndag) havde jeg dog en dårlig dag (jep, jeg kan også have dårlige dage!), og det hele kørte lidt af sporet for mig. Jeg tror vi alle kender de dage, hvor man bare har lyst til at spise alt muligt, og bare være sørgelig derhjemme under dynen. Men jeg vælger at lade det ligge, glemme det og komme op på hesten igen. Jeg vælger at tage skeen i den anden hånd, kæmpe videre og have fuld fokus på de sidste 2 uger, hvor jeg er under Saras vinger, selvom hun er ude at rejse. For jeg ved, at jeg kan 🙂

Hvad er jeres mål i øjeblikket, og hvad motiverer jer til at kæmpe for det?

change-today-quote

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find motivationen til at løbe!