Sunde, glutenfri pølsehorn!

Find motivationen til at løbe!

image

Jeg er taget på weekendophold til Lalandia (Rødby) med mine forældre, min storesøster, svoger og 2 niecer på 4 og 7 år. Vi bor i en stor lejlighed og jeg elsker det. De bor normalt på Bornholm og jeg i Kbh, så al tid sammen med dem er ren kvalitetstid for mig 🙂

Vi har altid været en aktiv familie. Min mor har altid løbet og min far har spillet håndbold i Danmarksserien, og min søster og jeg har spillet fodbold i mange år.

Når vi er på ferie sammen, løber vi altid rigtig meget og oftes 2 eller 3 sammen. I sommers løb vi fx Etape Bornholm min søster, far og jeg, og det skal vi igen til sommer 😉

Noget af det, der motiverer os til at komme af sted, når vi er på ferie eller weekend ophold, er konkurrencen i hvem der nu bare kommer af sted, hvem der løber længst eller hurtigst. Noget andet som også motiverer os, er nye løbesko eller tøj, god musik, et godt headset og nye sjove ruter, som vi deler via Endomondo. Sidst men ikke mindst, så giver en løbetur også en god samvittighed til resten af dagen, til lidt ekstra afslapning og god mad.

Hvad motiverer dig?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, glutenfri pølsehorn!