Sund Bounty bar!

Første City OCR med Reebok!

I forbindelse med lanceringen af den nye ZPump 2.0 løbesko fra Reebok, var jeg i lørdags med til det første lille City OCR i midten af København sammen med OCR DanmarkReebok og en masse andre seje og morgenfriske mennesker 🙂

image

OCR står for Obstacle Course Racing, og er et løb med en masse forhindringer. Normalt er jeg ikke vild med den type løb, men jeg har faktisk løbet Nordic Race ‘The Burnout’ og Tough Viking i Malmø. Begge løb er noget af det vildeste jeg har gennemført, og som virkelig har fået mig langt ud af min comfort zone!

Jeg løb på hold 6 sammen med 6 andre, som jeg ikke kendte. De var super søde og mega seje! Vi vandt bla udfordringen, hvor man skulle holde en 8 kg kettlebell i strakte arm/arme så længe som muligt, for både mænd og kvinder, da Sabrina og Tobias var dem som kunne holde den længest. Hvor sejt er det lige?! 🙂 Resten af turen var der ren team-spirit, da vi hjalp hinanden over de forskellige forhindringer, og især den sidste var hård. Det var en mega høj rampe, som alle skulle op på, og den klarede vi lige!

image image image

image

Jeg er altid klar på en ny udfordring, nogle gange skal jeg bare lige presses lidt og bare komme af sted. En sejr for mig, som jeg tager med fra dette løb: endelig følte jeg mig fyldt med gå-på-mod og langt fra som langsom og tung i røven. Det kan du læse mere om her og mine tidligere udfordringer.

Jeg takker Reebok for en super fed oplevelse, og den nye lækre løbesko ZPump 2.0. Så lækkert! Løbeskoen vil jeg det næste stykke tid teste lidt mere af, og så vil jeg komme med min anbefaling af skoen 🙂 Stay tuned!

image image image

Løbet var sponsoreret af OCR Danmark og Reebok med giveaways fra Nobe og Purepharma. Klik på billedet for at se en større udgave 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Bounty bar!