Nyt og spændende samarbejde!

Dobbelt op – mad til både frokost og aften!

Noget af det jeg har lært i forbindelse med at spise sundere og samtidig gøre mine måltider hurtige og nemme at lave, er det populære “foodprep”, altså mad forberedelse. Det sikrer mig, at jeg får den mængde mad jeg skal have, at jeg ikke falder i ‘take-away fælden’ når sulten melder sig efter en lang arbejdsdag, at min frokost bliver lidt mere spændende end rugbrødsmadder med leverpostej og at jeg undgår madspilde og sparer tid. Win-win 🙂

Her har jeg lavet en stor portion laksesalat. Jeg har brugt 2 laksefiletter, skåret dem i tern og stegt dem kort på panden. Herefter har jeg tilsat ca. 500 gr. grønt med en blanding af lidt edemamebønner, broccoli og pastinak, og krydret med gurkemeje og chili. Portionen deler jeg i 2, og så har jeg til både frokost og aftensmad 🙂 Jeg kunne have brugt 2 kyllingfiletter i stedet for laks, og de grøntsager der nu var i mit køleskab – hvilket også er en god måde at lave ‘tøm køleskabet’-måltider på 😉 Hvis du vil spice salaten lidt op kan du lave en skyr-dressing, hvor du blander lidt krydderier og evt. tomatpure med neutral skyr eller du kan toppe med lidt hytteost og en lille håndfuld ristede kerner.

laksesalat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt og spændende samarbejde!