Fullbody træningsprogram!

Nyt og spændende samarbejde!

En del af mine piger, som jeg træner, kommer med nogle smerter fra fx deres skulder eller knæ, eller døjer ofte med en gammel skade. Af den grund tænkte jeg, at for at optimere mine forløb og mine pigers fremgang bedst muligt, og i og med jeg ikke er uddannet fysioterapeut, at et samarbejde med en fysioterapi klinik var helt oplagt 🙂

Derfor kontaktede jeg Jorck’s Studio, som ligger midt i Kbh K (Jorck’s Passage), og har netop indgået et samarbejde med dem. Jeg har startet et forløb op med en super sej kvinde, Annemarie, som har døjet med smerter i skulderen. Annemarie har jeg anbefalet behandling derinde, og på samme måde, så vil de anbefale træning med mig, når de har klienter, som er klar til at tage skridtet videre i deres behandlings forløb.

Jeg er vild med, at der åbner sig nye døre for mig, og at der skabes nye samarbejdmuligheder. Jeg håber meget, at det bliver en succes! Hvis du står og gerne vil i gang med et forløb hos mig, men samtidig døjer med en skade eller smerter og er i tvivl om hvad du skal gøre, så tøv ikke med at skrive til mig på lineslivsstil@gmail.com og sammen finder vi en løsning, der er tilpasset dit niveau. Du kan læse mere om Jorck’s Studio her.

jorcks

 Frode & Christina (ejere af Jorck’s Studio)

jorcks2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fullbody træningsprogram!