Music on - World off

Fullbody træningsprogram!

Min morgen startede med en status hos HealthySkinnyBitch. Jeg mangler 2 uger af mit forløb, og så har jeg været under hendes vinger i 8 uger. Jeg er så spændt på mit endelig resultat, så de 2 sidste uger, skal der være fuld fokus på min kost og træning! Der er allerede sket en del, og det har bare så fedt 🙂

Sara fik motiveret mig til at træne, selvom jeg ikke havde fået noget morgenmad, og egentlig havde i tankerne, at jeg manglede energi til at styrketræne. Men, jeg nuppede en Nocco og så gik jeg i gang. Jeg endte med at snappe alle mine øvelser og fik hjælp til at filme nogle af dem. Du kan stadig nå at se dem på min snap line_hhansen 🙂 Det blev til 2 timers træning, og jeg håber jeg kan inspirere dig lidt med mine øvelser, til din træning. Her er dagens program:

Superset 1, 4 set:
1a. 10 x squat
1b. 10 x pull down kabel

Superset 2, 3 set:
2a. 20 x lunges (bagud, og 10 til hvert ben)
2b. 8 x push ups (4 sek ned/4 sek op)
3c. 20 x skulder klap (hofterne skal holdes helt i ro)

Superset 3, 4 set:
3a. 5 x sumo dødløft
3b. 10 x seated row (siddende omvendt på bænk; panden mod bænken)
3c. 10 x flyes (siddende omvendt på bænk; panden mod bænken)

Superset 4, 3 set:
4a. isometrisk split squat (hold 20 sek) + 5 langsomme reps/5 hurtige/5 langsomme/5 hurtige
4b. 45 sek planke i ringe med fødderne oppe på en bænk

Superset 5, 3 set:
5a. 20 x kickbacks i kabel (10 til hvert ben)
5b. 8 x siddende skulderpres med vægtstang
5c. 10 x flyes (liggende på ryggen på bænk)

Superset 6, 3 set:
6a. 10 x hyper extension i GHD
6b. 10 crunch/sit ups i GHD

Tabata 20/10 sek x 8, hvor jeg skiftede mellem battle rope og burpees i arbejdsperioden. Dvs. 20 sek battle rope, 10 sek pause, 20 sek burpess, 10 sek pause og forfra. I alt 4 min.

fullbody

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Music on - World off