Sandheden bag filteret...

Music on – World off

Kender i det; man tager sit headset på, tænder for musikken og så lukker man verden ude og løber eller træner? Jeg elsker den følelse! Og samtidig hader jeg at have et headset på, som hele tiden falder ud af ørene, når først sveden løber eller hvor man hele tiden skal rette på det…

Det sidste stykke tid har jeg testet headsetet ‘Sport Pulse Wireless’ fra Jabra, og jeg er fan! Først og fremmest fordi det er wireless (så fedt at slippe for ledning!), men i den grad også fordi det bare bliver siddende i ørene, og så er lyden rigtig god.

FullSizeRender

I mandags løb jeg 12 km uden for, solen skinnede og der var så smukt rundt om Kastellet og i Kgs Have. I går (torsdag) var kulden og sneen tilbage, så der blev det til en tur på løbebåndet. Først løb jeg 5 km på 24:50 min med 0,5% stigning (et tip jeg fik af min kollega, så det bedre stemmer overens med udendørs løb). Herefter luntede jeg i 5 min, og så løb jeg 15 x 1 min spurt/30 sek pause (hoppede af). I alt blev det til 11 km, men der gik ca. 100 m for hver pause, så det blev til i alt 9,5 km. Det var sindsygt hårdt, da jeg havde tunge ben fra styrketræning onsdag. Men når jeg først er kommet i gang, musikken spiller og jeg bare slår hjernen og tankerne fra, så elsker jeg at presse mig selv og give den gas!

Hvis du er på udkig efter et nyt headset til din træning, så vil jeg helt klart anbefale Jabra Sport Pulse. Jeg er synes bestemt det er pengene værd, og så får man et super fint etui med. Det er nemt at lade op, du skal bare bruge dit stik fra din oplader eller sætte det til din computer.

IMG_2145  IMG_2146  IMG_2148

Vil du se en god videodemostration om, hvor godt de sidder fast, så har Mette Lyngholm lavet en rigtig god video på hendes Instagram 🙂

Jeg har fået headsetet sponsoreret af Jabra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden bag filteret...