Tilbage igen!

Kender du typen?

535x292-Flytte2

Typen som flytter fra sted til sted? Well, det gør jeg, nemlig mig selv. Jeg skal endnu en gang flytte, og jeg ved at være godt træt af det. Jeg har boet 20 år på Bornholm i Nexø, det samme sted og hvor mine forældre stadig bor – men siden jeg kom til København for snart 9 år siden til sommer, så har jeg flytter 13-14 gange. Det længste jeg har boet et sted er 2,5 år på Amager, og ellers har jeg flyttet rundt i snart hele København.

Det sidste halve år har jeg boet midt i København på Gråbrødre Torv, og jeg har virkelig nydt det. Jeg har haft 5 min. på gåben til arbejde, været meget mere ude og lavet meget mere end tidligere. Jeg er fan af at bo så centralt, men det er dyrt og svært at finde noget mere permanent, desværre. Fra d.1/4 flytter jeg så til Nørrebro, hvor jeg skal leje et værelse hos en virkelig sød pige. Det er ikke så slemt at skulle flytte hjem til hende, men det er bare ekstremt hårdt, rent psykisk.

Hver gang føler jeg, at jeg hiver mine rødder op og skal starte forfra igen. Lære nye steder at kende, nye veje at cykle, handle og vænne mig til nye lyde. Og det orker jeg ikke! Jeg bliver også snart 29 år, og føler mig simpelthen bare alt for gammel til at leje et værelse. Jeg vil rigtig gerne have mit eget sted, så jeg krydser alt for, at jeg snart finder en lejlighed jeg selv kan leje og som forhåbentlig kan være ubegrænset leje.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage igen!