Sund Balance // Anna Warrington

Tilbage igen!

Puha, sidste uge var en hård uge, der startede med sygdom. Mandag var jeg helt nede og ramme bunden, tirsdag halvt levende og onsdag, så småt tilbage igen. Fredag var jeg til personlig træning hos Philip aka Rebelsport_, og så var jeg ellers godt på vej tilbage til at være frisk igen 🙂 Weekenden stod på arbejde og afslapning, så det var dejligt! Og faktisk en Valentines Day-Date i går, men den holder jeg lidt for mig selv 😉

Jeg hoster en del, og min krop er stadig ikke 100% frisk, men jeg har det bedre. Skal have tjekket hosten hos lægen i morgen, så håber jeg bare alt er ok!

Jeg har i dag haft status med Sara aka Healthyskinnybitch, og har indtil videre tabt 4,5 kg og min fedtprocent er faldet fra 24,3 % til 22,9%.  Du kan læse mere her. Jeg er på 5. uge af mit forløb, så er ikke helt færdig endnu, og jeg har stadig mod på at forsætte mit hårde arbejde. Jeg vil om et par uger skrive, hvad jeg har gjort og hvad der har virket for mig.

status

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Balance // Anna Warrington