Killer Cardio Workout!

“Du skal ikke græde over spildt mælk..”

image

Lørdag var en sjov aften og nat, men at vågne dagen derpå og misse fly og samtidig have det så dårligt, at man føler man er døden nær, ja så overskygger det lidt det hele…

Jeg drikker sjældent alkohol, blandt andet pga de kalorier der følger med og tømmermændene. I lørdags havde vi personale fest med alle trænerne i Sporting Health Club, med konkurrencer, hygge og god mad. Jeg ender bare med at drikke alt for meget, vågner kl.11:30, hvor mit fly mod Bornholm faktisk afgår.. Jeg skynder mig at ringe til min mor, som har prøvet at ringe flere gange. Og så stor tuder jeg ellers bare! Det ligner ikke mig at miste jordforbindelsen på den måde eller at misse et fly. Jeg tror, at grunden til at jeg bliver så ked af det og vred på mig selv, er fordi jeg havde glædet mig til at komme hjem, fejre min nieces 4-årige fødselsdag og se min farmors nye lejlighed. Jeg er et stort familie-mennesker, og elsker mine weekender derhjemme. Jeg skyndte mig at booke en billet til næste afgang kl.16:15, tog mega tidligt ud i luften, sov på en bænk derude og var simpelthen SÅ dårlig. Kvalme, hovedpine, træt og pisse frøs.

Jeg klarede heldigvis flyveturen, men jeg var ikke meget værd resten af aftenen. Jeg spiste ingen ting, drak lidt cola og vand, og så tidligt i seng. Så meget for familiehyggen!

Inden jeg tog i lufthavnen, skrev jeg rundt til mine veninder og fortalte, hvad der var sket og at jeg var ked af det. En af dem skrev, “det var ærgerligt, men at jeg ikke skulle græde over spildt mælk..”. Well, det kan hun faktisk godt have ret i. Jeg kom jo trods alt hjem med alle mine ting, og i god behold. Men jeg blev bare så sur på mig selv, og så syntes jeg det var mega ubehageligt at få et blackout på den måde. Nu er det bare op på hesten igen og videre. Jeg håber ikke det har sat for store konsekvenser i mit forløb med Sara eller min træning med Philip.

Har du prøvet at få blackout, og hvad er din holdning til en sund balance og alkohol?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Killer Cardio Workout!