Gør din træning sjov og anderledes!

Killer Cardio Workout!

image

Fy for den, jeg var igennem et hårdt intervalløb i morges – men det var mega fedt! (i hvert fald bagefter) Jeg så på Instagram, at Funkygine havde postet en killer cardio workout, så den måtte jeg bare prøve her til morgen! Du finder den her. Men jeg vil lige skrive på dansk, hvad den går ud på:

Jeg gik i 5 min, som let opvarmning. Løbebåndet hævede jeg herefter op på 3% incline, og for hver gang intervallerne bliver kortere, øges hastigheden:

  • 4 min arb / 2 min pause (hop af) x 2
  • 2 min arb / 1 min pause (hop af) x 2
  • 1 min arb / 30 sek pause (hop af) x 4
  • 40 sek arb / 20 sek pause (hop af) x 6
  • 20 sek arb / 10 sek pause (hop af) x 8

Det tager 34 min. (+ opvarmning og evt nedkøling på 5 min med let gang). Jeg startede på 12 km/t, og øgede så med 1 for hver gang intervallerne skiftede og blev kortere, og endte på 16 km/t.

Jeg brugte min app Circle Timer til at holde styr på alle intervallerne for mig, så smart.

image

Jeg synes det er fedt hele tiden at udfordre mig selv og ændre min intervaltræning, som jeg er stor fortaler for. Du kan læse lige her, hvorfor det er så effektivt for din fedtforbrænding og kondition 🙂

Ps. Løbebåndene i Sporting Health Club har ingen sencorer, og derfor kan man sagtens hoppe af og holde pauser længere end 20 sek. Jeg har oplevet i andre centre, som Fitness World og Fitnessdk, at de stopper hvis du står på siderne og ikke løber på i mere end 20-30 sek. Et tip kan være, at du hver 15-20. sek lige lader din fod røre løbebåndet (som hvis du skulle hoppe på igen), så det ikke stopper, når du skal holde de lange pauser. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør din træning sjov og anderledes!