Vind i håret og rockstar briller på...

Derfor bør du droppe sukkeret…

I januar måned havde jeg lavet en sukkerfri challenge på Facebook, og rigtig mange gennemførte, og holdt alle 31 dage sukker frie. Nogle mærkede ingen ting til, at de stoppede med at spise (tilsat) sukker, mens andre døjede med hovedpine og træthed. Og det er helt normalt at have det sådan i 7-14 dage, når man tager en kold tyrker. Men det går over!

For mange er det bare svært at lade slikket ligge eller kagen stå. Men i stedet for at fokusere på, at det er hårdt at undvære det daglige sukkerfix, så tjek lige nogle af de positive aspekter, der følger med, hvis du dropper sukkeret:

✔ Mere energi gennem hele dagen
✔ Mindre oppustet
✔ Pænere hud
✔ Vægttab
✔ Mere overskud

For mig vejer alt det mere end dagligt at spise de ‘tomme kalorier’; slik, kage, chips osv. MEN, i en sund og aktiv hverdag skal der være plads til både-og, bare med en sund balance. Jeg anbefaler, at du prioriterer din kost, holder den sund og nærende, men gør plads til et enkelt stykke kage eller flødebolle i ny og næ – bare ikke hverdag eller flere dage i træk. Min sukkerfri challenge skulle – i min optik, hjælpe andre med at komme af med sukkertrangen.

Hvordan har i det med sukker og at tage en kold tyrker fra sukkeret? 🙂

sukkerfri

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind i håret og rockstar briller på...