Første gæsteblogger // Sund balance!

Vind i håret og rockstar briller på…

Eller, i hvert fald godt klædt på – det var jeg under dagens løbetur! For allerede inden jeg var gået ud af døren, vidste jeg det ville blive en kold og blæsende løbetur om Søerne. Men der er jo ikke dårlig vejr, kun dårlig beklædning (som min gode ven, Francke sagde i morges) 🙂

Derfor besluttede jeg mig for at klæde mig godt på og bare komme af sted. Så jeg cyklede hen til Søerne og løb af sted. Det blev til 10 km på 55 min. Egentlig havde jeg sat mig for bare at løbe så langt jeg kunne, uden at få ondt i læg eller i hælsporer, så det var dejligt at kunne løbe 10 km uden smerter 🙂 Og uden indlæg i mine sko, wuhuu!

image

Jeg har en anden ting jeg også gerne vil dele med jer. I går blev jeg vejet og målt af Sara aka HealthySkinnyBitch, som jeg lige nu har et kost-forløb hos. Det vil jeg skrive meget mere om i et andet blogindlæg, da vi kun har været i gang i 3 uger. Men der er bare sket rigtig meget de sidste uger, så derfor vil jeg gerne dele mine resultater med jer 🙂

D.12/11-15 startede jeg en 6 ugers kost-challenge med min kollega og ven Kim, og da vi var færdige forsætte jeg, fordi kosten passede mig fint. Men jeg manglede stadig mere struktur og hjælp til at nå mit mål, og derfor bad jeg Sara om hendes hjælp, støtte og motivering. På 2,5 mån (fra d.12/11-1/2) har jeg tabt mig 7,7 kg og 30 cm fordelt på målinger fra talje, mave, hofte og lår. Min fedt% er faldet med 7,75% målt med min fedttang. Jeg kan virkelig også mærke det på min krop, og det har givet mig blod på tanden til at forsætte det hårde arbejde, som jeg kan se bærer frugt. Min fremgang og mine resultater er et bevis for mig, at det foregår i et tempo, som jeg kan forholde mig til; at jeg spiser sundt og træner, som jeg har lyst til. Det er en livsstil – og ikke en diæt!

For mig handler det om jeg har fået styr på mine mængder, ingen snack, masser af vand, søvn og god struktur på min træningsmængde. Du kan læse mere om de personlige problemer jeg før har haft her – mit meget ærlige indlæg.

Selvom jeg selv er personlig træner og kostvejleder, har jeg også brug for en der motiverer, støtter og guider mig mod mit mål. Jeg har endelig fundet ud af, hvad der virker for mig. Jeg er hverken på kur eller ude efter et quick-fix, men jeg har et mål om at sænke min fedt%, om at finde min helt egen sunde balance og om at få et sundere forhold til træning, som i lang tid har fyldt alt for meget.

image

Dagens tøj og udstyr! 3 trøjer og faktisk også en tynd løbejakke 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gæsteblogger // Sund balance!