Uventet hviledag...

Vil du gerne forkæle en du holder af?

Så får du lige her mulighed for at invitere din kæreste, mand, kone, blind date, veninde, søster osv. på Valentines Day-date d.14/2 <3

I samarbejde med Restaurant SULT vil jeg gerne dele lidt kærlighed ud. Du kan derfor vinde en virkelig lækker 3-retters middag for 2, inklusiv et glas rosébobler til velkomst og en kaffe efter middagen. Menuen står på rørt laksetatar til forret, oksebavette til hovedret og chokoladefondant med bær og is til dessert. MUMS 🙂

Skriv i kommentarfeltet, hvem du gerne vil invitere ud og hvorfor. Jeg trækker lod blandt alle kommentarerne søndag d.7/2.

Held & lykke <3

Restaurant SULT ligger i Vognmagergade 8B, 1120 Kbh K, og bordet er booket til kl.18:30. Indlægget er sponsoreret af dem. 

image

44 kommentarer

 • En deltager

  Cartsen hvem ?
  Har Cartsen også et for- eller efternavn der bliver offentliggjort ?
  Er det den sidste deltager i konkurrencen her der har vundet ? ved tilfældig lodtrækning eller en god ven ?
  Tillykke til den heldige Cartsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er Carsten Limbrecht der har vundet ved tilfældig lodtrækning. Der er en anden der har vundet på Instagram.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Jeg vil invitere min søde kæreste ud, synes vi fortjener en hyggelig Valentines Day-date, da vi aldrig har lavet noget specielt sammen den dag før – og det ville være en god overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Kruse

  Jeg vil invitere min dejlige kæreste, der fortjener en god dag og lækker middag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Vil tage min kære kæreste med. Vi har begge en travl hverdag, med arbejde og studie, så det vil være fantastisk at kunne glæde ham med en dejlig oplevelse på SULT. Det er en restaurant vi har talt om flere gange, men har aldrig fået besøgt den endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil invitere min storesøster og hendes kæreste ud på lækker middag. De har været sammen i et halvt år nu, men er stadig total nyforelskede, og jeg er så lykkelig på min søsters vegne, hun har virkelig fundet the man of her dreams.
  Jeg har selv en fast aftale med min veninde hvert år, om tøsehygge på Valentines Day, så vil rigtig gerne kunne give denne gave videre til dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M.

  Jeg vil gerne forkæle min dejlige kæreste med en middag.. SU og lærligeløn giver ikke mulighed for sådan nogle ting normalt, så det ville være så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Jeg vil tage min skønne kæreste med! Er sikker på han vil elske en lækker middag på SULT, da det er en af hans favorit restauranter. Han er det dejligste menneske jeg kender, og sørger altid for at holde min motivation oppe mht. træning. Hvis jeg piver lidt, minder han mig om at han er i gang med at træne op til sin første ironman – som han siger: “the body achieves what the mind believes”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte K

  Den romantiske oplevelse må i gerne begave min mand (som altid er der for mig selvom han har travlt med job, træning og venner) og jeg med da det vil bringe os stor glæde med en romantisk kæreste-aften på Restaurant SULT her i Kbh, Søndag d.14.2.2016.
  Hvor er i dog søde at forkæle en af jeres følgere her med den lækre middag.
  Jeg håber at høre fra jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Jeg vil tage min skønne kæreste med! Er sikker på han vil elske en lækker middag på SULT, da det er en af hans favorit restauranter. Han er det dejligste menneske jeg kender, og sørger altid for at holde min motivation oppe mht. træning. Hvis jeg piver lidt, minder han mig om at han er i gang med at træne op til sin første ironman – som han siger: “the body achieves what the mind believes”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Lisa

  Jeg vil gerne invitere min kære søster ud. Hun fortjener en overraskelse og en fin aften ude med masser af søsterkærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Limbrecht

  Jeg vil gerne invitere min fantastiske kæreste ud. Han er det bedste der er sket i mit liv, og vi trænger til en hyggeaften sammen – det ville være skønt at kunne forkæle ham med en middag på SULT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Pedersen

  Jeg vil nyde at invitere min dejlige veninde, Anita Hyldal Pedersen. Fordi hendes dør altid er åben – og fordi hun blev den skønneste mor for et lille år siden og trænger til at blive luftet lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville invitere min kæreste, Christian, med. Fordi han er den bedste træningsinspiration, og fordi han trænger til et godt måltid midt i hans træning til ironman.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jeg vil så hjertens gerne invitere min søster med, når hun kommer hjem fra sit højskoleophold i Mellemamerika. Hun er savnet hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea høst

  Jeg vil invitere min mand Michael Høst da vi aldrig har prøvet jeres aften menu, men er vilde med jeres brunch og gerne tager turen fra Herfølge til Kbh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Jeg ville invitere min skønne veninde Helene, da hun i november mistede sin kæreste gennem 3 år i en bilulykke, og jeg gerne vil give hende noget andet at tænke på på valentines dag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg ville invitere min kæreste Christian. Han er det mest betænksomme og omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mødt. Han støtter mig i alle min nedture (og dem er der en del af), og gør alt for at jeg føler mig tilpas. Da jeg er på su er det meget sjældent mig der inviterer ud, så det fortjener han 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil gerne invitere min mand Ulrik ud og spise. Vi har en mega travl hverdag med fuldtidsjob og to små børn. Det er svært at få tid til bare at være kærester og nyde hinanden, fordi der alt for ofte går hverdag i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min svigermor med, fordi hun bare er verdens bedste – altid fuld af overskud og meget opmærksom og betænksom… Og så plejer det altid at være hende der inviterer mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil invitere min fantastiske kæreste ud. Han trænger til at blive forkælet – og gerne på et lidt højere niveau end hvad min SU normalt rækker til. Og så er det bare SÅ oplagt at tage på SULT på Valenstines Day, da det var dér vi mødte hinanden for første gang for fire måneder siden 😀
  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hjorth Andreassen

  Jeg vil gerne invitere min søde mor ud at spise på restaurant SULT. Det skyldes at hun altid er der for mig, lige meget hvor langt væk fra hinanden hun bor. Da hun er i Odense og jeg her i København er det ikke så tit vi ser hinanden, eller har tid til at gå ud og spise sammen for den sags skyld.
  Derfor vil jeg gerne dele denne middag med hende så jeg kan vise hvor stor pris jeg sætter på at hun altid tager sig tid til at snakke med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Nilsth

  Ville allerhelst have min fantastiske kæreste med. Men da han er på træningslejr med sine fodbolddrenge, må det være den anden ‘mand’ i mit liv, nemlig min dejlige søn som snart bliver 18 🙂
  Vi har været alene sammen i mange år indtil jeg mødte min kæreste for 2 1/2 år siden og min søn har bare i den grad taget godt imod ham. Så bare fordi han er som han er, ville jeg rigtig gerne forkæle ham med en superlækker middag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Lyngstrøm

  Jeg ville invitere min søde veninde ud, som altid er der når jeg har brug for hende. Hun er desværre lige flyttet tilbage til Jylland og derfor kunne der være hyggeligt og lækkert med sådan en middag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ejjj… Dejlig konkurrence <3
  Jeg ville invitere min kæreste ud. Vi har ikke tidligere fejret Valentines dag, så det ville være lækkert at kunne trække sådan en middag her op af hatten til ham. Elsker at kunne give den slags oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil rigtig gerne invitere min kæreste ud, da vi har to års dag den dag også – så det ville bare være helt perfekt med en lækker middag oveni! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sia

  Min mand da vi trænger til en hyggeaften udfn vores børn og Valentin er en gid anledning til at gøre det. Samtidig kan vi så prøve et nyt sted ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy Bendix Pedersen

  Jeg vil gerne have min kæreste Mai Lundsgaard med, for hun rejser d. 20/2 på ferie med hendes drenge i 14 dage. Kommer sådan til at savne hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg vil invitere min mand,min kæreste og min bedste ven gennem de sidste 18 år…
  Fordi han altid er der for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min kæreste fortjener dette! Tror desværre ikke han synes jeg er den største romantiker, så vil rigtig gerne bevise det modsatte og overraske ham! Han gør så meget for mig i hverdagen, så nu er det min tur! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min kommende mand, han fortjener at blive forkælet med en god middag ❤️ Med to små piger er det ikke altid, at man får prioriteret kærestetid – det ville være den perfekte måde holde både valentines-dag og kærestedag på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min kæreste! Vi arbejder begge 3 holdsskift (dag, aften, nat) 7 dage om ugen og ikke samme arbejdsplads eller vagtplan. Det gør ofte, at vi ikke har mere end 1 fridag sammen om måneden. Valentines dag er heldigvis en aften, hvor vi begge har fri samtidig ovenpå i alt 7 nattevagter forskudt af hinanden. Så en middag i hinandens selskab er tiltrængt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville sende min mor og far afsted. Min mor bliver 50 år valentins dag, så det ville være oplagt at kunne overraske hende med sådan en lækker middag, efter de har holdt stor fødselsdags-brunch om formiddagen!
  Jeg kokkererer selv i køkkenet den dag, for at lave noget lækkert til min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Bartholdy Anderen

  Min søde mand Thomas, vi har været sammen siden 1998 men aldrig været på valentines date!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil helt sikkert tage min kommende mand med. Vi skal giftes til September, og derfor skal der jo sparres lidt på restaurantbesøg – så dette kunne da være SÅ lækkert for os. En dag hvor man fejrer kærligheden kunne ikke være bedre sammen med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Vil invitere min kæreste veninde Lena.. som der bag sit evige positive tilgang til livet og omsorg til hendes kære – selv må kæmpe daglig med sit svækkede helbred..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Hørning Olsen

  Hvis jeg er den heldige skal min dejlige kæreste Niels Meyhoff inviteres med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Nielsen

  Jeg vil invitere min navnesøster Christine med, da hun evigt og altid vil være min tro valentinsdate <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste Morten 🙂 Jeg har været på SULT en gang, og vil så gerne derhen med min kæreste. Det ville være sådan en dejlig Valentines!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min dejligste søster, fordi hun gennem min spiseforstyrrelse – i sær da vi boede sammen i en to værelses, blev meget påvirket og ramt af min sygdom. På trods af det, var hum meget (udadtil) overskudsagtig og konstant støttende. Det ville være perfekt som en; tak for alt og velkommen til Kbh gave til hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sørensen

  Sikke da en lækker konkurrence! Jeg ville elske at kunne invitere min dejlige kæreste ud. Han er så god til at forkæle mig, så nu må det være min tur…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min MEGA tolerante og opbakkende kæreste, som igennem hele januar har accepteret at træning og sundhed er blevet prioriteret over ham – man skal jo holde gang i kroppen, selvom man læser op til en “døds”eksamen. 1) bøger 2) træning og broccoli 3) alt det andet – han trænger til lidt anderkendelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Nielsen

  Hej Line. 🙂
  Jeg ville invitere min kæreste igennem 7 år med. Han er fantastisk rummelig og lod mig tage et halvt år til Grønland for at studere og leve min drøm. Jeg er kommet hjem for to måneder siden og det kunne da være en fantastisk måde at sige TAK og fejre os på. Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uventet hviledag...