Se hvilke sports brands jeg bruger og anbefaler

Uventet hviledag…

Sidder i min sofa og har lige spist aftensmad. Det var meningen jeg ville have trænet her til aften, men da 2 forskellige Fitness World havde lukket, og mine nøgler til Sporting Health Club (SHC) er udlånt, måtte jeg springe træningen over. Jeg kunne selvfølgelig have løbet en tur, men er ikke vild med at løbe når det er mørkt..

Vågnede kl.7 efter en dårlig nats søvn (fest på gaden kl.4 :/ ) Men op kom jeg! Min dag startede nemlig med en vagt i receptionen i SHC kl.8-11. Bagefter cyklede jeg videre til et event med Stella Sport & Adidas i Intersport i Frederiksberg Centret. Her stod den på hygge og lancering af deres nye kollektion. Jeg var så heldig, at jeg havde vundet en mega lækker goodiebag! Christian fra Frankly Juice var der også, og jeg elsker bare deres friskpressede juices. I stedet for at træne med de andre piger til eventet, valgte jeg at hjælpe Christian med at rydde op og bære hele hans lille biks tilbage i bilen. Synes det var synd han skulle gøre det alene 🙂

image

image image

Kl.14:45 cyklede jeg videre til Nørrebro til loppemarked hos Sara (Healthyskinnybitch) & Trine (trines wardrobe). Her fik jeg købt nogle vildt fede støvler fra Bianco og et sports headset fra Jabra.

Derefter cyklede jeg hjem igen, og da jeg ramte min sofa kl.16 var jeg helt færdig! Når jeg sover dårligt påvirker det bare min energi… Jeg besluttede mig for at slappe af 1 time og så af sted til træning. Men så var der lukket. I stedet for handlede jeg ind, tog hjem igen og lavede aftensmad; kødsovs med stegte rosenkål.

Nu vil jeg blive resten af aftenen på sofaen, slappe af og tage op og træne i morgen tidlig i stedet for. Måske det bare var er tegn på, at jeg skulle blive hjemme og give kroppen lidt hvile 😉

Følg med på min snapchat line_hhansen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvilke sports brands jeg bruger og anbefaler