Når løbeturen ikke ender godt!

Op på hesten igen…

Sådan havde jeg det i morges, da jeg vågnede. Efter min løbetur i går, hvor jeg følte at mine skader bare aldrig vil gå væk, besluttede jeg mig for at se positivt på det hele og så vidste jeg, at kl.11 stod den på badass træning med Philip aka Rebelsport.

Og puha for en times træning jeg kom igennem. Det var fedt, hårdt og virkelig grænseoverskridende. Men det er også det jeg er vild med! Vi arbejder stadig på at gøre min hofte, mit skinneben og min skulder bedre og stærkere, og jeg kan virkelig mærke en forskel efter jeg er startet hos Philip. Og så flyver timen bare af sted, sveden hagler af mig og jeg bander lidt af mig selv, haha 😉 Men hvem gør ikke det når de er presset og vil yde deres bedste? Jeg gør i hvert fald.

image

Resten af dagen har stået på Boostcamp træning med mine 2 seje hold, mit ene hold gruppetræning og forberedelse til endnu en dag på skolebænken i morgen fra kl.9-16. Jeg er startet på sundhed- og vægttabs coach uddannelsen på Fitness Institute.

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når løbeturen ikke ender godt!