Mit bedste tip til forbedret kondition og effektiv fedtforbrænding...

Når løbeturen ikke ender godt!

image

Efter en lang dag på arbejde og 7 timer på skolebænken, havde jeg brug for frisk luft og besluttede mig for at tage ud og løbe kl.18:30 her til aften. Jeg startede med at have super friske ben, og tænkte, at det ville blive en tur på 10-12 km. Men sådan skulle det ikke være. Efter små 5 km begyndte jeg at få ondt fra vabler under begge fødder (selvfølgelig, intet mindre), og jeg måtte kæmpe mig gennem 8 km. Det blev til en virkelig dårlig pace, og endda smerter i skinnebenet også. Hold da op… Men sådan er det bare nogle gange.

Jeg er bare røv træt af at have ondt når jeg løber. Jeg savner at løbe uden at have ondt et eller andet sted! Men frisk luft, det fik jeg og det var skønt 🙂 Det er om at fokusere på det positive og se fremad, ikke sandt? 😉

I dag startede jeg på uddannelse til sundhed- og vægttabs coach, og det var så fedt at komme igang. Jeg glæder mig til at lære endnu mere og blive endnu bedre til at rykke mine klienter fra A til B og se dem lykkedes med alle deres målsætninger. For mig er coach et super fedt supplement til mit arbejde som personlig træner.

Endnu en dejlig ting, der skete i dag: jeg fik lov til at glæde 2 piger med et par Reebok træningssko. Og de blev simpelthen så glade! Det kan jeg godt forstå, at få gaver er jo altid rart 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste tip til forbedret kondition og effektiv fedtforbrænding...