"Du må da møde en masse søde fyre på dit arbejde?"

Vind de nye Reebok Workout TR…

image

Jeg elsker nyt træningstøj og træningssko! Det er lidt som om træningen bare lige bliver det bedre og man lige løber det hurtigere 🙂 Kender i det?

Jeg har det sidste stykke tid testet de nye træningssko fra Reebok, og jeg må indrømme, at jeg er ret begejstret! Skoen er tænkt til funktionel træning, og har derfor en meget skridsikker sål/grip. Derudover er den lidt bred i forfoden for at give stabilitet når man løfter og hopper. Jeg har brugt den til HIIT, crossfit, styrketræning og intervalløb, og fx i planken glider fødderne ikke på gulvet – det kender jeg en del, der synes er ret irriterende 😉 Og til mine sprints i dag i Vesterbronx med Rebelsport_ (aka Philip), var de super gode!

image

Udover at Reebok her har designet en træningssko, som kan bruges til stort set al træning (funktionel træning, crossfit, styrketræning, HIIT, intervaltræning, Bodypump, Stram op, Puls/styrke, cirkeltræning osv.) så er jeg vild med det budskab, som Reebok har bag deres brand. Deres logo står for det fysiske, det mentale og det sociale (de 3 røde kanter). Alle sammen aspekter, jeg selv prioriterer i min træning og i min livsstil. For mig træner jeg, fordi jeg får det bedre fysisk, det er mental terapi og Line-tid, og så har jeg mødt og møder stadig mennesker jeg får inspiration fra og føler mig motiveret af. Reeboks slogan “Be more human” betyder for mig, at jeg træner for at være en bedre version af mig selv, for at have energi og overskud i min hverdag til at være den person, jeg gerne vil være for min omverden.  Du kan se Reeboks video Freak Show, der viser hvad Be more human, betyder for dem, lige her.

Jeg har været så heldig at få et par, som jeg må forkæle en af jer, kære læsere med, wuhuu! Sådan deltager du:

 1. Fortæl hvad ‘Be more human’ betyder for dig?  (fx at du træner for at være en bedre version af dig selv, mere livsglæde, overskud i hverdagen osv.)
 2. Husk at angive din sko størrelse i kommentaren
 3. Følg mig på Bloglovin.dk
 4. Kryds dine fingre og deltag evt. også på Instagram 🙂 Så er der dobbelt chance!

Jeg finder vinderen d.25/1-16, og vinderen får besked via mail.

Skoene kan købes hos Intersport til 600 kr,-, og indlægget her er sponsoreret af Reebok.

34 kommentarer

 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  be more human betyder for mig at give slip på det jeg har oplevet her i livet , at blive bedre til at stå fast på mine beslutninger og at bruge naturen og mine daglige gåture ca 10-12 km hver dag til at finde min indre ro str 39 vil være dejligt til mine fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Nielsen

  Be more human er for mig at være god ved omverdenen og leve sit liv som man selv vil uden at lade sig presse af andre men samtidig være åben overfor nye ting – str 39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Marie Lykke

  Hej Line.
  Først tusinde tak for dit overskud og din evne til at inspirere os andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Marie Lykke

  Hej Line.
  Først tusinde tak for dit overskud og din evne til at inspirere os andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Jeg kæmper med en indre kritiker så Be more Human betyder for mig jeg skal acceptere at livet både indeholder positive og negative aspekter og det samme gør jeg, men det gælder om at gøre sine svagheder til sine styrker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Be more human betyder at lægge perfektionismen på hylden og i stedet værdsætte nuet på trods af at nullermændene holder en fest i hjørnerne☺ str 37.5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Be more human, betyder at jeg er nødt til at træne for at fungere. Sko str. 37,5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  For mig betyder “be more human” at gøre noget godt for sig selv og styrke sit velvære med træning, sund mad, mig-tid, selvforkælelse og andre gode ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Glemte selvfølgelig skostørrelsen – jeg bruger 39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  For mig betyder “Be more human” at have det godt med mig selv – både udvendig og indvendig. Når man har det godt, har man overskud til at hjælpe dem der har det knap så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  ‘Be more human’ betyder for mig, at hvile i mig selv og føle mig godt tilpas med den jeg er. Dette gør jeg bl.a. Ved at føle mig tilpas i det jeg har på når jeg træner. Når jeg føler mig tilpas i mit tøj og mine sko, kan jeg give mere af mig selv, hvilket i sidste ende bidrager til en mere selvsikker og glad mig.
  Jeg bruger str. 39 i sko:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  ‘Be more human’ betyder for mig, at hvile i mig selv og føle mig godt tilpas med den jeg er. Dette gør jeg bl.a. Ved at føle mig tilpas i det jeg har på når jeg træner. Når jeg føler mig tilpas i mit tøj og mine sko, kan jeg give mere af mig selv, hvilket i sidste ende bidrager til en mere selvsikker og glad mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  “Be more human” for mig er at være den bedste udgave af mig. Og det bliver jeg kun ved at passe på min krop og mit sind i alle aspekter af livet. I stedet for at slå mig selv oveni hovedet over de ting, jeg er utilfreds med, så skal jeg glæde mig over alle de ting, jeg kan. Og det er uanset om det den ene dag er at løbe lidt længere end jeg plejer, eller den anden dag at sige fra for at give mig selv ro til bare at være mig.

  Jeg bruger str. 41 i sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  ‘Be more human’ handler for mig om at have overskud til det og dem, jeg gerne vil. Det betyder at gøre det, jeg kan for at blive den bedste version af mig selv, så jeg kan være der for andre også. At have tid og energi til at gøre det, jeg har lyst til.
  skostr: 41

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Be more human betyder for mig at acceptere, at kroppen ind imellem har brug for en pause for at kunne yde det maksimale. At det er okay med én eller to træningsfridage i løbet af ugen. Det accepterede jeg ikke tidligere, hvilket ikke ligefrem gavnede mig resultatmæssigt. Nu er jeg stærkere, hurtigere og bedre – og nyder mine fridage uden dårlig samvittighed 🙂 Str 37

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Be more human” er for mig hele tiden, at prøve at være bedst mulig… ikke DEN bedste, men bare den bedste jeg kan være… og i alle livets forhold. Nogle gange overkommer man ikke det hele men når jeg så tænker på, at jeg jo gør mit bedste for at være en god mor, en god veninde, god arbejdskraft på mit arbejde osv. så bliver jeg ret tilfreds. I trænings øjemed har jeg det ligeså – og sker det at jeg enten ikke gider af sted til træning eller at jeg er kraftløs og træt, så mærker jeg efter om jeg har gjort det jeg kunne… og det har jeg 😉
  (følger selvfølgelig på Bloglovin og bruger str. 40,5 i sko)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær

  “Be more human” betyder for mig, at jeg kan udleve mine agressioner og frustrationer gennem træning, så jeg har overskud og positiv energi til at være den bedste udgave af mig selv uden for centeret. Str. 38 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  “Be more human” betyder for mig, at være tilfreds med hvor i livet man er. Jeg er ikke uovervindelig og kan ikke klare det hele på den halve tid, selvom jeg tit prøver. Træning hjælper mig med give mig mere overskud i hverdagen og til at blive mere tilfreds med hvor jeg er “lige nu” og også være tilfreds selvom overskuddet ikke lige er som jeg ønsker eller træningen ikke lige går som forventet..
  Skoene ville klart forbedre mine træninger og dermed gøre mig “more human”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Be more human betyder for mig at gøre noget godt for sig selv og sine medmennesker.
  Jeg har genfundet glæden ved træning, og elsker at tage til crossfit hvor man få brugt sin krop, være sosial med andre. Man får støtte og støtter andre. Man går altid fra træning med et smil på læben og mere overskud.
  Alt mit overskud bruger jeg til at hjælpe mine venner og bekendte, smile til alle på ens vej. Og er sikker på det smitter af.
  Str 39 i sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Be more human betyder for mig at gøre noget godt for sig selv og sine medmennesker.
  Jeg har genfundet glæden ved træning, og elsker at tage til crossfit hvor man få brugt sin krop, være sosial med andre. Man får støtte og støtter andre. Man går altid fra træning med et smil på læben og mere overskud.
  Alt mit overskud bruger jeg til at hjælpe mine venner og bekendte, smile til alle på ens vej. Og er sikker på det smitter af.
  Str 39 i sko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Rendbæk

  Be more human er et mind-set, der ikke kun handler om træning. Det handler for mig om hver dag at minde mig selv om at være en bedre udgave af mig selv end jeg var i går. I en træningssituation betyder det at øge højden på box jumps, vægten i mine squats eller antallet af burpees. I hverdagen betyder det at smile til mine medmennesker, vise omtanke, vende negative tankemønstre til noget positivt og komme igennem dagen med en respekt for min omverden.
  Det er ikke hver dag, jeg opnår succes – men hver ny dag byder på en ny chance, og den griber jeg.

  Jeg har netop gennemført et to mdrs. træningsforløb hvor resultatet blev ti færre kilo på sidebenene og en del centimeter er røget. Men vigtigst var, at jeg fik glæden til træning tilbage – jeg fik overskuddet og energien tilbage til at give dét ekstra og ind imellem tænke: “det er OK” om svære/frustrerende situationer.

  Jeg havde ikke fornøjelsen af dig til at give mig sparket bagi til at tage min egen sundhed og velvære seriøst. Men jeg tager hatten af for dig og takker for din passion for at sikre og inspirere personer som mig til at få endnu mere ud af mit liv – til at give meget mere. Det er guld værd. Tak.

  Sko str. 39

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine N.

  Be more human betyder at tænke på sine omgivelser, men at alle mine handlinger skal være tro mod, hvem jeg er. Den eneste der skal leve med mine handlinger resten af livet er mig selv. Derfor handler jeg 90 % ud fra egne ønsker!

  Str. størst – gerne 42 – men hvis ikke de findes så 41 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Be more human betyder for mig at kunnd gøre det man bedst kan lide hvad enten det er at spise, sove eller træne. Efter 6 måneders praktik i Afrika glæder jeg mig til at komme hjem og dyrke crossfit igen og et par nye sko i str. 37 ville ikke være dårligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Be more human betyder for mig at være i balance med mig selv.
  Str 38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Svendsen

  Be more human betyder for mig, at jeg får mere overskud i hverdagen. 2 små børn, fuldtids job og dyr. At komme ud og træne 4-5 gange om ugen, gør at jeg bliver fyldt op med energi og klar til hverdagens udfordringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fed og lækker præmie!
  “Be more human” betyde for mig, at træning er mit frirum. Når jeg træner, er jeg i min egen lille verden og lader tanker flyde. Jeg træner altid om morgenen, hvilket giver mig en hel masse god energi til resten af dagen, og det bliver derfor prioriteret rigtig højt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Be more human betyder, at jeg igennem træning giver mere plads til mig, jeg stresser af og får mere overskud til at være til stede i både familie – og arbejdslivet. Jeg elsker at få pulsen op, og nyder samværet med en masse fantastiske personer til crossfit ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gaarde

  “Be more human” betyder for mig, at jeg giver tid til mig selv igennem træning, som giver mig enormt meget overskud i en hverdag med skole til klokken 15:30 samt arbejde og lektier – det er mit break, hvor jeg bare kan give den alt, hvad jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du må da møde en masse søde fyre på dit arbejde?"