Hands up - it's Friday!

En søndag når det er bedst!

Jeg er lige kommet hjem fra Kurhotel Skodsborg, og føler mig fyldt op med velvære 🙂 Det har virkelig været en super dejlig søndag!

Jeg startede med at tage i Sporting Health Club kl.8, hvor den stod på 5 km løb og 10 min intervaltræning. Jeg løb de 5 km på 25 min., Wuhuu – så fedt at være tilbage i næsten samme form, som før sommeren hvor mit løb blev sat en smule på stand-by. Bagefter løb jeg 10 x 15 sek bakkespurt (15 % stigning) med 15 km/t efterfulgt af 20 sek pause. Føj, det var hårdt!

Kl.9:30 havde jeg en brunch-date med mine veninder på Restaurant SULT (min favorit i Kbh!). Vi skulle fejre min ene venindes fødselsdag, og det var simpelthen så hyggeligt! Jeg elsker at få vendt verdens situationen med mine tætte veninder, dem som jeg kan fortælle alt til, og som jeg ved, altid vil være der for mig.

Bagefter tog jeg hjem og gjorde hytten ren (knap så fedt på en søndag!) men det var godt at få det gjort 😉

Kl.14:30 blev jeg samlet op af Linnea på Østerport st., og så gik turen mod Kurhotel Skodsborg, hvor Casall havde inviteret på Nytårskur. Vi så deres nyeste lancering af virkelig lækkert træningstøj, var til Recovery og Mobility træning, Aqua Yoga og til sidst blev vi forkælet med lækre avocado madder, Sassy Water og en mega fed Goodiebag.

Nu vil jeg smutte under dynen, se Netflix og så er jeg klar til en uge, der er fyldt op med opstart af Boostcamp og træning med Rebelsport_ 🙂

image image image image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hands up - it's Friday!