Sandheden om mine røde kinder...

Hands up – it’s Friday!

Så er fredagen skudt i gang med en kop kaffe i Sporting Health Club, hvor jeg i dag skal passe receptionen til kl.13. Jeg hjælper en gang i mellem til, og det synes jeg kun er hyggeligt 🙂 Jeg er vild med stemningen deroppe, modsat fx andre fitness centre. Nå, nok om det. Jeg vil gerne give dig inspiration til din træning i dag eller i weekenden.

Full Body – ca. 45 min.
Opvarmning: 10 min let løb/crosstrainer/cykel/roning.
KB =  Kettlebell
BB: Barbell (vægtstang)

 1. Squat KB x 10 reps
 2. Push ups (øvet: med fødderne på en bænk) x 10 reps – eller så mange du kan 🙂
 3. Walking lunges KB x 20 reps (10 til hvert ben)
 4. One-arm ows KB x 20 reps (10 til hver arm)
 5. Shoulderpress BB x 10 reps (stående)
 6. Box jump x 10 reps (eller step up x 20 reps)
 7. Sit ups KB x 15
 8. 1 min. cardio for fuld skrue! Vælg mellem ro/løb/sjip, og giv den alt du har.

Gentag 3-4 runder! God fornøjelse 🙂

image

2 kommentarer

 • Sabrina

  Hej Line
  Prøvede din workout i dag. 4 runder, det kan mærkes nu og sikker også i morgen.
  Kom gerne med flere gode workouts. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabrina! Ej hvor fedt, er glad for at det kan mærkes 😉 Jeg har lagt en del Workouts op, så hvis du kigger lidt tilbage i mine indlæg, vil du finde mere inspiration! Og ellers skal jeg gøre mit bedste for at komme med mere af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om mine røde kinder...