Lækre proteinpandekager..

Yndlings takeaway i Kbh!

Som nogen af jer måske ved, så elsker jeg at cykle forbi Wedofood i Kødbyen og købe en salat til frokost eller aftensmad. Jeg er vild med de salater man selv kan blande, og går stort set altid efter kål-bund og så enten tun, tang, edemamebønner, quinoa, parmesan, syltede rødløg, kikærter og så får jeg dem altid til at blande lidt chiliolie med goma-dressing, det er SÅ godt!

I dag nåede jeg ikke rigtig nogen morgenmad efter min virkelig gode træning med min veninde Jeanne, så da jeg havde været en tur i Silvan med min anden veninde og kollega Joanna, besluttede vi os for at køre en tur til Wedofood og få en god frokost – og jeg var MØG sulten! Hvis jeg har tid kan jeg godt lide at blive og spise på Wedofood, da stemningen er hyggelig, medmindre der er proppet med mennesker! Vi valgte at blive siddende og hygge os, og jeg fik en salat med kål-bund og tang, syltede rødløg, edemamebønner og kikærter 🙂 Og så lige et kyllingespyd til.

Hvor køber du mad henne, hvis du skal have takeaway?

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre proteinpandekager..