Vil du med på Marbellas bedste Fitnesscamp?

Max udfordret til Atlet-test…

I mandags fik jeg en mail fra min coach Philip aka. Rebelsport_. Der stod, at han lige ville være sikker på, at jeg får trænet mens han er på ferie og ville derfor udsætte mig for en atlet-test. Så ved man ligesom, at januar er skudt i gang!

Jeg lavede en aftale med Anja, og to andre stærke piger fra Vesterbronx Gym, og vi lagde hårdt ud kl.7:15 i morges. Jeg blev virkelig sat på prøve, men det var mega fedt at se, hvad mit max inden for de forskellige øvelser egentlig. Noget jeg faktisk aldrig rigtig har prøvet før. De andre piger var jeg virkelig imponeret af og vi har aftalt, at vi skal træne noget mere sammen 🙂

Mit resultat blev:
Box squat 1 rm. = 80 kg
Box jump, siddende fra box. = 75 cm
Max distance 3 x broadjump. = 6,1 m
Bænkpress, max antal reps med 40 kg. = 18 reps.
Trapbar 1 rm. = 110 kg
Shuttle run, hurtigste tid. = 07:28 sek.
Antal kcal Airdyne 30 sec. = 24,5 kcal.

Jeg blev lidt skuffet over min squat og trapbar (minder om dødløft men du står inde i en bar og løfter). Jeg ved, jeg kan squatte lidt mere, og i november tog jeg 115 kg i sumo-dødløft. Det var første gang jeg prøvede at løfte med en trapbar, men det er ikke nogen undskyldning 😉 Bænkpres kom virkelig bag på mig, da jeg aldrig laver den øvelse.

Jeg er tilfreds med mine resultater, men det skal bare blive endnu bedre! 2016 bliver en mega stærkt år, og jeg skal heldigvis forsætte med at træne hos Philip lidt mere endnu 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du med på Marbellas bedste Fitnesscamp?