Pyramideløb - kort, hårdt og effektivt!

2015 – året der gik!

2015 er ved at være slut. Min juleferie er ved at være slut og jeg er tilbage i Kbh igen efter 11 dage hjemme hos familien på Bornholm.

2015 har været et virkelig fedt år. Det er året, hvor min karriere som personlig træner har taget fat, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre arbejde eller en mere givende hverdag. Jeg arbejder med det jeg elsker aller mest: at hjælpe andre med at genvinde troen på sig selv, få mere livsglæde, lysten til at træne og leve et sundt og aktivt liv.

2015 har budt på opstart af Bootcamps, afslutning på mit projekt 365 turnaround, 2 fitnesscamps i Marbella, opstart af Taberholdet og starten på egen personlig træning med Rebelsport_.

Det vildeste har helt sikkert været at være i Marbella. Her mødte jeg en masse spændende og inspirerende mennesker, bla. Mette Lyngholm, Cecilie Lind, Susanne fra Workoutshop.dk og alle de skønne mennesker på Marbella Fitnesscamp. Jeg tog af sted med sangerinden Nabiha, og er så glad for vores venskab. Da jeg kom hjem efter første tur, var målet af få min egen camp i 2016, og det lykkes! I uge 25 går det løs, og jeg glæder mig simpelthen så meget 🙂

2016 byder på nye forløb/priser, ny uddannelse til livsstils- og vægttabscoach, fitnesscamp i Marbella, mere gruppetræning og forhåbentlig meget, meget mere! Jeg er i hvert fald klar til at sparke røv i det nye år – er du? 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyramideløb - kort, hårdt og effektivt!