Find motivation til træning i julen!

Årets største og sidste gave fra mig til dig…

Personlig træning er så meget mere end bare træning. Personlig træning handler om dig, din sundhed, dine målsætninger og drømme, din “mig-tid”, og så er det ikke mindst lige præcis dér, hvor du udvikler dig aller mest. Sådan er personlig træning i hvert fald for mig, og lige netop sådan, vil jeg gerne have, at alle mine piger selv oplever personlig træning hos mig.

Går du og drømmer om at investere i et personlig træningsforløb? Så vil jeg gerne hjælpe dig lidt på vej, og give dig den bedste gave! Du har nemlig nu mulighed for at vinde det største og absolut mest ultimative forløb hos mig, nemlig Gigant-pakken med 5 x ugentlige træningssessioner. (Værdi 2.750 kr.)

Krav for at vinde:
– Du skal kunne komme og træne i Sporting Health Club, Gothersgade 14, 2. sal, 1123 Kbh K.
– Du skal kunne træne i uge 1, fra d.4/1 til d.8/1 2016. Træningen skal ske i hverdagene i uge 1, og kan ikke afholdes på et andet tidspunkt.

Sådan deltager du:
– Skriv i kommentarfeltet, hvad der er dit mål for 2016
– Følg mig på Bloglovin (Hvis du ikke allerede gør det 🙂 )
– Kryds dine fingre! Jeg finder vinderen d.27/12, som får besked via mail.

image

Billedet: Anja fra mit projekt 365 turnaround, som tabte 26 kg på 365 dage! Du kan læse mere her.

40 kommentarer

 • Mette de Place Andersen

  Fedt at det var dig der vandt Annemarie❤️ Glad for at MIN veninde var den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Skjøtt

  Hej Line
  1000000…. Tak har først lige fået og svaret på din mail. Vi ses mandag kl. 11 er såååååå klar- TAK TAK TAK
  NYTÅRSHILSNER ANNEMARIE SKJØTT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit mål for 2016 er at blive stærk, fuld af energi og have det godt med min krop. At vinde ville give mig den perfekte kickstart på 2016, så 2016 bliver mit år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Mit mål for 2016 er at blive bedre til at passe på mig selv – det gælder både ift arbejdspres, aftaler, kost og træning. Da jeg altid har dyrket cardio, er det et led i Mi plan at begynde på styrketræning for at passe bedst på mig selv og min krop hele livet – og her ville det være super fedt at komme under dine vinger, så jeg kan få startet vægttræningen ordenligt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil have at 2016 skal være mit år! Jeg har se sidste to år tabt 5-7 kg i løbet af foråret, hvorefter at tage (mindst) det hele på igen i efteråret. Det skal være slut, og jeg har brug for en plan og der gør at jeg holder mit vægttab. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Felibe Lærke Hansen

  Min planer og ambitioner for 2016 at få mere selvtillid og være stolt at mig selv og min krop. 2015 har været ubeskrivelig godt for mig sundhedsmæssigt og på alle andre planer. Den personlige træning tror jeg vil gøre mig ekstra kampklar til at sparke de sidste kilo af og være super stolt af mig selv.

  God jul og godt nytår til dig og din familie 🙂

  xx Feline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  For alvor komme de ‘håndtag’ til livs. Nærmer mig 34 år, og vil under ingen omstændigheder nogensinde passere 68 kg igen. Det har været en sej kamp de sidste 7 år, men jeg har besluttet at de skal væk i løbet af 2016, så hvorfor ikke starte i uge 1? glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie morsing

  Jeg vil gerne have et kick start i det nye år, med ny motivation og inspiration. Der udover skal jeg komme i bedre form til at jeg skal på højeskolen i Afrika om en månedstid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Weinreich Jensen

  Jeg ønsker at vinde en træningsforløb med dig:1. Jeg mangler nye input og motivation til træning. 2. Jeg mangler energien i hverdagen. Jeg arbejder som sygeplejerske og har derfor skiftende vagter, så det kan være svært at finde overskud til træningen indimellem. 3 Jeg kan jeg heller ikke passe mine ynglingsbukser længere. Har sidst haft dem på i juni 2015 🙁 Dem ønsker jeg meget at kunne passe igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Aamodt

  Jeg er gymnast og super aktiv også på eliteplan, men jeg har revet min Achillessene over. Derfor er mit mål for 2016, at jeg skal være stærkere end nogensinde før, så jeg ikke får skader igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Kolchedantseva

  Jeg har mål om at spise mindre usundt, helt specielt – mindre sukker. Jeg føler, at jeg har været meget stresset på det sidste og spiste lidt for meget chokolade og andre søde sager, for at komme i godt humør igen. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker at vinde denne konkurrence fordi jeg har på egen hånd selv har tabt 17 kg. Nu er jeg så bare gået lidt tilbage i nogle af de dårlige vaner, som jeg havde før og har derfor taget lidt på igen. Det gør mig så ked af det, så krydser fingre for jeg vinder! 🙂

  God jul!
  Kh Camille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Delff

  Hej, mål er at blive stærkere og fastere. At komme af med ondt i ryg og svag core, efter mine børn. Jeg vil føle at jeg får den energi tilbage som træning giver og mit mål er at blive mere selvsikker i et fitnesscenter så at jeg tør give alt selvom der er proppet med mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Mit mål for 2016 er mere mig-tid og at genfinde glæden ved min krop og dens styrker. Arbejdet har fyldt for meget og det er gået ud over tiden til andet. Så målet må være en balance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne degnegaard

  Mit mål for 2016 er at finde MIN balance. Jeg er en total yoyo med kost og træning. Mit sidste år efter jeg er flyttet sammen med kæresten har sat sig som 7 ekstra kg som stirrer mig ondt i øjnene hver morgen foran spejlet. Og der sniger sig stille og roligt mere og mere på.
  Jeg er kommet ud af min gode rytme og vil så gerne have hjælp til at komme tilbage på sporet.
  2016 skal være året hvor jeg har en hel dag, uden at være ked af min krop!
  Glædelig jul til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kruse

  Mit mål for 2016 er at tabe mindst 20 kg. At komme til at elske at træne…på den rigtige måde og med den rigtige motivation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura vest

  Ej hvor ville det være lækkert Mit mål for 2016 er at komme ned i fedt % og holde den på et stabilt niveau . Derudover står chin ups pg pull ups også højt på listen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit mål for 2016 er at kunne komme til at bænke for vildt og lave endnu flere kropshævninger, så jeg kan komme ind på politiskolen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære julemand
  Jeg ønsker mig et forløb med Line som PT. Mit mål for 2016 omhandler sundhed, vægttab og udholdenhed frem mod mit første hele marathon til november. Jeg har brug for hjælp med motivationen, træningsplan med kombination af styrke og kondi og optimering af kost, så et vægttab gør det mere realistisk både at gennemføre og i en ok tid. Jeg lover at give alt hvad jeg har.
  Rigtig glædelig jul. Kærlig hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Da jeg har dårligt knæ kan træning godt være en udfordring for mig, da der er en del ting, jeg ikke må (hvilket også vil være en ekstra udfordring for en eventuel kommende privat træner). Men da jeg elsker at træne, og også stadig træner, ville det være skønt at få noget viden, guiding og støtte fra en, som har forstand på kroppen. Derudover er mit mål i det nye år at få et lidt mere realistisk (og sundere!) forhold til kost, min krop og træning (læs: ikke at få dårlig samvittighed på hviledag, og når jeg i ny og næ kværner en plade chokolade).

  Jeg ville elske at vinde en uges privattræning og håber, at du har mod på at tage kampen op, selvom jeg nok vil være en ekstra udfordring, da jeg ikke bare kan sættes til hvad som helst:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bødker

  Mit mål for 2016 er at få et mere realistisk syn på sundhed, og få et bedre forhold til min krop. Min vægt har svinget meget de sidste år, og jeg vil gerne finde stabilitet. Derudover er mit mål at blive stærkere. Jeg er målrettet, men har brug for vejledning, og én at stå til ansvar for (udover mig selv) 🙂 Jeg håber derfor at vinde din fine præmie, og få en fantastisk og sund start på året.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Skjøtt

  Hej Line- hvilken fantastisk mulighed for mig til at få hjælp, støtte, motivation, ekspertise og sikkert et ordentligt spark bag i- så jeg kan genvinde en sundere livstil og få tonet kroppen med muskler og ikke fedt. Jeg er top motiveret og vil give mig max. med træning og rette indstilling til projektet hvis/når du vælger mig God jul og godt Nytår til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Clausen

  Lyder super fedt! Mit mål for 2016 er at komme i gang med at få træning ind i min hverdag, og så vil jeg rigtig gerne gå ned i fedt %. 🙂 Til det kunne jeg godt bruge noget hjælp på at få startet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Mehl

  Jeg har haft abonnement i diverse fitness centre de sidste 8 år, men jeg har aldrig kunne tage mig sammen til at tage derind regelmæssigt. Det bliver måske til 1-2 gange om måneden. Mit mål er at lære at elske at træne og komme ind i en god rutine med sund(ere) mad. Især her i eksamensperioden ville jeg så gerne kunne få mig selv til at prioritere min krop og få bevæget mig, men kan simpelthen ikke finde overskuddet til det.. Jeg vil gerne tabe mig omkring 5 kilo og få opbygget noget mere muskelmasse, så jeg kan føle mig stærk og tiltrækkende igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura vest

  Ej hvor lyder det lækkert! Mit mål er at komme ned i fedt % og holde den på et stabilt niveau.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Nielsen

  Mit allerstørste ønske for år 2016 er at kunne slutte fred med min krop og lære at give min krop kærlighed. Ja, jeg vil gerne tabe mig, ja jeg vil gerne være stærkere, hurtigere og bedre – men jeg er aldrig tilfreds. Og det tror jeg, min krop straffer mig for. Samtidig vil jeg gerne lære, at det ikke heder “alt eller intet”. Den lever jeg alt for tit efter! Har brug for at finde en god livsstil fremfor restriktioner!
  GOD JUL!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Rasmussen

  Hold op en fin gave det kan man jo ikke andet end og prøve at få fingrerne i
  Mit mål for 2016 er at holde den gode træningsti jeg er kommet i takket være dig. Og hvad bedre end at få 5 træninger med dig i det nye år?
  Og så har jeg et mål som er kortsigtet og som jeg ved du er den rette til og det er at jeg skal kunne hoppe op på den kasse uden hjælp
  Så vælg mig og jeg vil give mig alt det jeg kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephani

  Wow Line – man må sige, at du er i gavehumør her i december det er fedt!! Gigant-pakken vil for mig være en rigtig god start på 2016. I 2016 er mine mål endnu skarpere, og det håber jeg også, at min krop bliver Jeg elsker at træne og har haft et 8-ugers forløb med en PT i Fitness World for et par måneder siden. Jeg savner at have en PT, og træningen er bare ikke det samme uden. Det er meget federe, når der er en PT’er til at sparke en bagi og give motivation og skulderklap undervejs. Det er det, der skal til for mig, så jeg får en masse gejst samt bliver mere tryg med løsvægte og maskiner. Jeg håber, at jeg bliver den heldige – det ville virkelig være en super kick-off på 2016 ☺️ Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Molzen

  Jeg ønsker mig både en J.L.O-numse og et vaskebræt som Jesus til jul, men for at være helt ærlig, så ønsker jeg mig mest af alt, at jeg kan holde humøret oppe i de sidste mørke vintermåneder. Et gigant-pakke-forløb vil give det ultimative endorfin-kickoff der vil booste min træning fremover – og før man ved af det, titter forårssolen og en killerbody frem! I hvert fald hvis man skal tro kalenderen og alle før-efter-billederne herinde på siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha S

  Mit mål med træningen ville være at slutte fred med min krop. At blive glad for, og stole på alle de ting, den kan og se på min krop som stærk fremfor “forkert”. Personlig træning ville kunne give mig det skub jeg har brug for, og med alle de tilbagemeldinger fra dine klienter jeg har læst, er jeg ikke i tvivl om at du ville være den rette for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg vil så gerne vinde, da jeg mangler motivationen til at komme ordentligt igang igen og godt kunne bruge et spark bagi både til at komme afsted til træning og til at variere min træning en smule.. Jeg er langt om længe kommet på min normalvægt igen- nu skal de kg bare stå skarpt også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Line,
  Jeg ville bruge træningen på at give 2016 et psykospark på motionsfronten og håbe på, at det er det som skal til, for at komme i form og tabe mig igen! Jeg fødte en søn for 1 år siden, og har, trods adskillige forsøg, endnu ikke fået tabt alle de uduelige graviditetskilo, som sneg sig på.
  Jeg har ledt og ledt efter en motionsform, som gør mig glad, men uden held. Måske er den her form, som ville kunne motivere mig til at komme tilbage i min gamle form – selvom der er laaaaaaaangt vej. Jeg krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Fed præmie!
  Mit mål for 2016 er at blive hurtigere og stærkere! Jeg har i lang tid kæmpet for at komme ind i nogle gode madvaner og nu da de er nogenlunde på plads, så vil jeg gerne kickstarte året med en hård omgang træning der kan give mig inspiration til resten af året 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville bruge denne fantastiske præmie til at blive motiveret igen! For et par år siden tabte jeg mig omkring 17 kg, men nu har en del af dem sneget sig på igen, og på trods af diverse kure og forløb, så har jeg virkelig haft svært ved at finde gejsten og motivationen. Jeg har brug for at finde glæden ved træningen igen, og det tror jeg virkelig sådan et fem-dages forløb kan hjælpe mig med. Er gået helt død i den samme træning igen og igen, så at få noget helt nyt input ville være guld værd! Så min helt store drøm i 2016 er at få den dejlige motivation igen og derudover har jeg en lille drøm om at kunne løbe et halv-marathon 🙂 jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Christensen

  Mit mål med 2016 er at udvikle mig selv og min krop til er sted hvor jeg har det godt med mig selv og føler mig sund og rask. Jeg mangler inspiration i min træning – føler ikke rigtig jeg rykker mig, og har stået stille i godt et stykke tid. Synes sgu det er svært at komme helt i mål, og kunne i den grad godt bruge noget hjælp til, hvor jeg skal tage fat og få det ekstra spark i røven for at nå mit mål i 2016.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg prøver lige igen da min kommentar forsvandt Jeg vil sindssygt gerne vinde og få en forsmag på hva det vil sige at træne så mange gange om ugen da jeg starter på boostcamp den 19/1 plus 2 gange ekstra træning om ugen. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har trænet mere end 3 gange om ugen Så det her ville være en god kickstart til det Til alle andre – se og book Line, hun er den bedste og der er rift om pladserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg vil være endnu bedre, endnu stærkere og af med de kg, der har sneget sig på mine sideben den seneste tid, fordi jeg ikke har kunnet løbe pga en knæskade
  Hååååååber, jeg vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find motivation til træning i julen!